Monica Geuze barst uit in tranen tijdens restaurantbezoek

Media door Alyssa

Vandaag schittert Monica Geuze als een ware verjaardag koningin, terwijl ze 29 kaarsjes uitblaast! Maar achter de glinsterende façade van haar feestelijke Instagram-posts, onthult de voormalig vlogster ook de emotionele rollercoaster en de tranen die haar verjaardag met zich meebrengt. Want laten we eerlijk zijn, een verjaardag gaat vaak gepaard met een mix van gevoelens.

Bday in Miami

La Geuze pakt deze keer groots uit voor haar speciale dag door de Nederlandse grens over te steken. Samen met haar beste vriendin Kiana heeft Monica haar koffers gepakt en zijn ze naar Miami gevlogen om haar verjaardag daar op spectaculaire wijze te vieren. Op Instagram Stories deelt Monica enkele kiekjes waarop te zien is dat ze samen met Kiana in een trendy restaurant zit, genietend van heerlijke gerechten en bruisende bubbels. Maar te midden van dit feestgedruis kunnen ze hun emoties niet langer bedwingen.

Tranen

De sfeer aan tafel wordt plotseling emotioneel en beide meiden laten hun tranen de vrije loop. Wat is de reden voor deze tranen? Kiana had een onwijs lieve verjaardag speech voorbereid! De liefdevolle woorden van haar vriendin raken Monica zo diep dat ze het gewoon niet droog weet te houden. "Als de verjaardagsspeech van je vriendin zo lief is dat jullie allebei huilend in een restaurant zitten", schrijft Monica bij een foto waarop te zien is dat zowel zij als Kiana tranen van geluk laten vloeien.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Monica Geuze en Kiana in tranen tijdens verjaardag

Meer dan feestvreugde 

Het is duidelijk dat Monica haar verjaardag veel meer is dan alleen maar feestvreugde. Het is een dag vol liefde, vriendschap en onvergetelijke momenten die ze koestert tijdens haar trip in het zonovergoten Miami. Onder de post van de voormalige vlogster stromen de felicitaties binnen. Onder anderen Bridget Maasland, Chantal Janzen, Kimberley Klaver, Bas Smit en Ronnie Flex laten een verjaardagswens achter onder haar laatste foto's.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Nieuwe liefde?

Terwijl Monica haar birthday trip samen met Kiana optimaal benut, zou ze stiekem misschien liever haar speciale dag delen met een partner aan haar zijde. Hoewel er geruchten waren dat Monica de nieuwe Bachelorette zou worden, schittert ze momenteel in het huidige seizoen als presentatrice. Maar is de felbegeerde vrijgezel nu dan echt helemaal single? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is dat niet het geval. Na een paar maanden daten met Rijk Hofman, schijnt Monica het nu erg gezellig te hebben met voetballer James Lawrence. De twee hebben zelfs al samen een uitstapje naar Marokko gemaakt tijdens de break van James. Of er een serieuze relatie in het verschiet ligt, blijft voorlopig nog even de vraag.

Lees ook: Bachelor Paul reageert op geruchten: is hij nou advocaat of niet?