Wacht effe: hint presentatrice Monica Geuze hier op deelname De Bachelorette?

Media door Jennifer

Nu Monica Geuze vrijgezel is, staat haar liefdesleven volop in de spotlights. Zo gingen eerder geruchten rond over een romance met Rijk Hofman. Alleen lijkt het er inmiddels op, dat de presentatrice toch echt nog een single lady is. Een mysterieuze post van Videoland lijkt namelijk te hinten op een deelname van Monica aan De Bachelorette. Zou het?

Monica Geuze in De Bachelorette?

Het vorige seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen werd nog gepresenteerd door Monica Geuze. Alleen lijkt het er nu op, dat ze deze keer misschien zélf meedoet aan het populaire datingprogramma. In een mysterieuze video op de Instagram van Videoland lijkt de presentatrice te hinten op een deelname. "Ik ben Monica Geuze en ik ben op zoek naar de ideale man," zegt ze in een lange galajurk met de typische rode roos in haar hand heeft. Zelf heeft Monica ook gereageerd onder de post met een 🙈-emoji. Interesting.

Vrijgezelle Monica

Op dit moment is Monica wel een BN'er, die goed zou passen binnen het liefdesprogramma. Na een lange relatie met Robbert Kroese, de vader van dochtertje Zara-Lizzy, is ze inmiddels alweer een hele tijd single. Waarom de twee destijds uit elkaar gingen, is niet helemaal bekend. Al gingen er wel geruchten, dat Robbert was vreemdgegaan. Hoe dan ook lijkt het erop dat ze nu weer ready to mingle is. Zo werd Monica een tijdje gespot met Rijk Hofman, bekend van podcast BROERS, waarmee ze af en toe wel erg close was. Toch hebben de twee nooit officieel bevestigd, dat ze een relatie hadden. Al was het waarschijnlijk dus een fling, als ze daadwerkelijk meedoet aan het nieuwe seizoen van De Bachelorette.

Onder de Instagrampost schrijft Videoland, dat er later vandaag meer informatie verschijnt over de mysterieuze video. Volgers reageren in ieder geval enthousiast op de video. "Jaaa, dit zou geweldig zijn!" schrijft Oriana, finalist uit De Bachelor met Tony Junior. En TikTok-influencer Duncan Tromp zou stiekem wel mee willen doen als potentiële liefde: "Moet je hetero zijn om je op te geven? Asking for a friend."

Lees ook: Monica Geuze voelt zich altijd schuldig naar dochter tijdens werk in buitenland: "weggaan het ergst"