Oh la la! Monica Geuze reageert openlijk op de dategeruchten met Rijk Hofman: "Rijk is fantastisch"

Celebs door Jennifer

De geruchtenmolen draait al een hele tijd op volle toeren rondom influencers Monica Geuze en Rijk Hofman. De twee zijn inmiddels een aantal keer samen gespot, zelfs een keer zoenend, en genieten allebei van hun singleleven. Al lijkt het er nu op, dat ze het allebei voorlopig wel bij één iemand houden. Zo blijkt Monica onder de indruk van Rijk.

Monica Geuze in haar liefdes era

Begin dit jaar liet Monica Geuze niet alleen weten, dat ze na ruim acht jaar stopte met vloggen. Daarnaast kwam ook officieel in de media, dat Monica en haar ex Robbert Kroese uit elkaar waren. Waarom het koppel, en de ouders van dochtertje Zara-Lizzy, uit elkaar is, werd nooit bekend. Al gingen er wel roddels rond, dat Robbert was vreemdgegaan. Anyway, het was voor Monica tijd voor een "nieuwe era" en inmiddels is dat een liefdes era geworden. Naast dat ze druk is met tv-klussen, haar bedrijf Sophia Mae en haar dochtertje Zara-Lizzy, is ze ook lekker aan het daten, zo vertelt ze nu zelf tegen RTL Boulevard.

Zoals gezegd wisten we dit natuurlijk al dankzij alle juicekanalen. Daar reageerde Rijk Hofman - de persoon waar Monica nu aan wordt gekoppeld - eerder op via een interview met Robbert Rodenburg. Hierin zei Rijk inderdaad "met iemand te daten" en het leek erop dat Monica wel geschikt was voor hem. Nou, nu blijkt dat de twee inderdaad wel samen leuke dingen doen. Tijdens een feestje vraagt de verslaggever van Boulevard: "Zit je weer in die era, dat je weer helemaal denkt: ik ga er weer voor? Daten, zoenen, nou, je weet het wel." Hierop reageert Monica enthousiast: "Ik zit in een bepaalde era en I love it."

Monica en Rijk Hofman: wel of geen relatie?

Natuurlijk kan de verslaggever het dan ook niet laten om nog even door te vragen. Monica heeft vást wel de juicechannels gezien, toch? Dat denkt de journalist in ieder geval en daarom vraagt ze ook iets over de dategeruchten met Rijk: "Vind je dat kut of denk je zoiets van: ach ja?" Daar reageert Monica verrassend openhartig over én positief, in ieder geval als je fan bent van Monica en Rijk. "Rijk is fantastisch. Waarom zou ik het onder stoelen of banken steken?" zegt ze met een biertje in haar hand. Oeh! Wel bevestigt ze bij dezen, dat het (nog) geen officiële relatie is. Nou, daten is ook prima, toch? Wie weet wat daarvan komt.

Lees ook: Monica Geuze in tranen door woorden emotionele volgers: "super lief"