Suus geeft een kijkje in haar hart na B&B Vol Liefde: 'Ben een beetje verliefd'

Media door Alyssa

Suus was een van de deelnemers die afgelopen zomer naar Zweden vertrok om het hart van Bram te veroveren. Hoewel de liefde niet ontvlamde tijdens de opnames van B&B Vol Liefde, wist ze wel de harten van de kijkers voor zich te winnen. En natuurlijk won ze ook een plekje in de harten van publiekslievelingen Debbie en Paul, waarbij ze overigens de hele zomer werkzaam is geweest. Nu Suus al een poosje terug is in ons koude kikkerlandje, besluit ze haar volgers een leuke update te geven.

Leuke klik in B&B Vol Liefde

Suus was al vrij snel zichzelf toen de camera’s begonnen te rollen tijdens het avontuur van B&B Vol Liefde. De Engelse uitdrukkingen die ze zo graag gebruikt, vlogen dus ook al very snel in het rond. Maar met haar aanstekelijke enthousiasme wist Suus toch de harten van de kijkers te veroveren. Ondanks ze tijdens haar verblijf in Zweden een leuke klik had met Bram, was het Esra die er met zijn hart vandoor ging. Esra, die zich nota bene in B&B Vol Liefde voor Joy had opgegeven! Hoewel afwijzing natuurlijk nooit leuk is, lijkt het inmiddels weer helemaal goed te gaan met Suus.

Kei lijpe kas

Op Instagram deelt Suus vol trots een paar kiekjes waarop ze laat zien hoe ze eigenhandig een kas in elkaar heeft gezet. Tijdens haar B&B Vol Liefde-avontuur in Zweden heeft ze natuurlijk de kick ervaren van het zelf verbouwen van je eigen groenten. Ze schrijft: "Ik heb samen met mijn maatjes bij Skatepark Haarlem een kei lijpe kas gebouwd (in 10 dagen, best snel)", deelt Suus trots. "Ook heb ik een kei lijp matras gekocht, want ik ga op mezelf wonen in Beverwijk vanaf volgende week."

Een beetje verliefd

Hoewel het hebben van een kas hartstikke tof is, vooral als je een beetje groene vingers hebt, heeft Suus nog meer nieuws voor ons in petto! Ze sluit haar bericht namelijk af met de volgende woorden: "Als kers op de taart, ben ik misschien ook een beetje verliefd geworden." Hoe leuk is dat?! Als er iemand is die we de liefde gunnen, dan is het Suus wel. Wie degene is aan wie Suus haar hart verloren heeft, dat houdt ze nog even wijs in het midden. Hieronder bekijk je haar vrolijke Instagram-post.

Meer op Instagram

Lees ook: Amy Rose uit Winter Vol Liefde reageert op kritiek over haar babybuik