Quentin doet een hartstochtelijke bekentenis: 'You saved me'

Media door Alyssa

Quentin Jarrett, bekend van zijn avonturen tijdens het MTV programma Ex on the Beach, Good Luck Guys én bekend als de ex van Channah Koerten, is nu smoorverliefd op Naomi uit Love Island. Hoewel hun match misschien als een verrassing komt, zijn ze helemaal gek op elkaar! Hij is zelfs zo dolgelukkig dat hij op Instagram een appreciation post aan zijn nieuwe liefje heeft gewijd.

'Full demon modes'

Op Instagram gooit Quentin zijn gevoelens voor Naomi op digitaal papier. Zijn uitgebreide liefdesverklaring is online voor iedereen te lezen. "2024… Ik zeg je eerlijk ik zat op het randje van f*ck alles ik ga gewoon ALL IN full demon modes", begint hij zijn verhaal. "Zat echt op het randje, naast m’n kids voelde ik me niet echt gewaardeerd..  Maar toen kwam jij… You saved me letterlijk. Door jou snap ik weer wie ik ben, door jou voel ik weer hoeveel liefde ik in mij heb", schrijft hij. Volgens de realityster staan er "nog wat turbulente tijden aan te komen", maar hier maakt hij zich geen zorgen over. "I know you got my back." Quentin is dan ook dolblij dat hij weer de liefde mag voelen. Hij rondt zijn bericht af met de liefdevolle woorden 'I love you'.

Turbulente tijden

Over welke turbulente tijden Quentin het heeft, blijft vooralsnog vaag. Hopelijk heeft het niets te maken met de scheve schaatsen die hij gewend is om te rijden. Iets waar zijn ex-vriendinnetje Channah pijnlijk mee werd geconfronteerd tijdens haar deelname aan het programma Eating With My Ex.

'I got you'

In de comments onder de lovebird zijn romantische liefdesverklaring regent het hartjes van zijn volgers. Natuurlijk laat ook zijn kersverse liefje Naomi van zich horen. Ze schrijft: "Liefje, ik hou van jou. I got you!"

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Quentin liefdesverklaring aan Naomi op Instagram

Geen Tijn maar Quentin

De nieuwe romance tussen Quentin en Naomi is nog relatief pril. Eerder had Naomi nog aan Grazia onthuld dat ze aan het onderzoeken was of er iets kon opbloeien tussen haar en mede-Island bewoner Thijn. "Ik wil het verder uitzoeken, maar op ons gemakje. We moeten het allemaal nog laten bezinken, je komt immers uit een bubbel. Dus ja, het heeft geen haast. Ik wil er echt wel moeite voor doen. Hij heeft ook heel veel geduld met mij gehad, dus nu mag ik laten zien dat het goed zit." Toch leidde dit niet tot een relatie. Naomi is nu dus samen met bad boy Quentin. Als dat maar goed gaat...

Lees ook: 'Dit is de nieuwe vriend van Channah Koerten'