Say what? Op déze bizarre manier ontdekte Channah Koerten de zwangerschap van derde kindje

Celebs door Jennifer

Na een heftige tijd met haar ex Quentin is realityster Channah Koerten (29) weer helemaal gelukkig. Niet alleen loopt haar leven op rolletjes, ook de liefde heeft ze weer teruggevonden in FunX-dj Nordin Besling (24). Het gaat zo goed tussen de twee, dat ze inmiddels in verwachting zijn van een baby - voor Channah haar derde kindje. Aww! De zwangerschap ontdekte ze overigens wel op een nogal bijzondere manier...

Channah Koerten over zwangerschap derde kindje

Realityster Channah Koerten kun je kennen van Temptation Island en ook Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze samen met haar ex Quentin Steenwinkel aan heeft meegedaan. Ze hadden vrij lang een relatie en hebben samen ook twee kindjes: zoon Tiger en dochter Rumi. Alleen hield de relatie niet stand. Quentin maakte namelijk een scheve schaats tijdens hun relatie en ging vreemd tijdens de zwangerschap van Channah. Geen wonder dat de twee nog altijd niet echt on speaking terms zijn. Al deden ze wel nog mee aan Eating With My Ex, maar echt geslaagd was dat ook niet. Zo barstte Channah wel in tranen uit tijdens hun gesprek.

Hoe dan ook: Channah is tegenwoordig weer helemaal gelukkig met haar leven én in de liefde. Sinds een jaar heeft ze namelijk een relatie met de 24-jarige FunX-dj Nordin Besling, waarmee ze al snel een grote stap heeft gezet. Niet alleen maakt ze deze week de relatie bekend, maar ook meteen een nieuwe zwangerschap. Het koppel is in verwachting van hun eerste kindje! Dat is voor Channah dan haar derde kindje. Volgens de realityster heeft ze de zwangerschap wel op een bizarre manier ontdekt, zo vertelt ze in Realitea van RTL Boulevard.

Meer op Instagram

Hoogsensitieve zoon?

Inmiddels is Channah 22 weken zwanger van haar derde kindje. Ze hield het lange tijd geheim, ook doordat ze in het begin nogal strugglede met de zwangerschap. "Ik was heel erg zwak, ziek en misselijk en ik vond eigenlijk helemaal niets leuk," vertelt ze. Gelukkig gaat het nu wat beter en geniet ze meer van de zwangerschap, die ze dus op een bizarre manier heeft ontdekt. Zo wist Channah zelf kennelijk niet meteen, dat ze zwanger was. Het was haar zoontje Tiger die als eerste begon over een baby. "Hij had het de hele tijd over een baby en dat vertelde hij ook aan zijn zus," vertelt ze. "Hij bleef het er maar over hebben. Dus ik zei: welke baby?" Daarop reageerde haar zoontje met de woorden 'jouw baby', wat Channah wel even verbaasde: ze had geen idee.

Toch deed ze voor de zekerheid een zwangerschapstest, waar in eerste instantie niets uit voortkwam. Een paar weken later heeft haar zoontje Tiger echter tóch gelijk en blijkt Channah inderdaad zwanger. "Is jouw zoontje gewoon hoogsensitief of zo?" reageert Fawry verbaasd, waarop Channah reageert dat hij dat misschien echt is. Wacht, wát? "Ja, hij heeft dat echt vaker gehad," zegt ze. Daarom dat ze ook de zwangerschapstest heeft gedaan. Ze twijfelde niet, toen haar zoontje het zei tegen haar. Nou, wie weet kan hij ook voorspellen of het een jongen of meisje wordt! *wink*

Meer op Instagram

Lees ook: Say what? Zo kwam Channah Koerten erachter dat Quentin was vreemdgegaan