B&B vol Liefde-Debbie en Paul zijn dolgelukkig, maar hoeven niet te trouwen: "kunnen wel feest geven"

Celebs door Jennifer

In de geschiedenis van B&B vol Liefde zijn ze inmiddels waarschijnlijk het leukste koppel ever. Na droomkoppel Astrid en Harm Jan zijn het nu Debbie en Paul, die continu de shine stelen in de media. Fans van het realityprogramma willen maar al te graag weten, hoe het de twee tortelduifjes vergaat. Hoe dan ook gaan ze dolgelukkig het nieuwe jaar in en staat (helaas) één ding vast: een bruiloft komt er niet meer van.

Droomkoppel Debbie en Paul uit B&B vol Liefde

Afgelopen seizoen waren Debbie en Paul overduidelijk het droomkoppel in B&B vol Liefde. Vanaf het begin was Paul al erbij in de Bed & Breakfast van de vrolijke Debbie en hij ging nooit meer weg. Oké, één keer moest hij verplicht even terug naar Nederland voor een goede vriend, maar daarna kwam hij gewoon weer terug. Dat liet meteen zien, hoe trouw Paul is aan 'zijn meisje'. Het is geen wonder dat Debbie uiteindelijk dan ook voor hem heeft gekozen. Dit jaar hebben ze voor het eerst samen kerst gevierd. En daar hebben ze in ieder geval wel de tijd voor genomen. Zo is Debbie's B&B momenteel even dicht, vertelt ze Aran Bade in Aran on Tour. "Na het afgelopen jaar dachten wij even pas op de plaats, even kalm aan en lekker tuthola met z'n tweeën," vertelt ze. Daarnaast vieren ze de feestdagen natuurlijk in intieme kring met familie. Nu staat er nog een flamencovoorstelling op de planning voor oudjaarsdag én een nieuwjaarsduik. Brrr! Al gelooft Paul niet, dat hij en Debbie het water ingaan. Debbie noemt het wel "goed voor de speklaag". Ha!

Ze zijn wel echt dolgelukkig met elkaar. "Het blijft een soort ongelooflijk sprookje," vertelt Debbie over hun relatie. Ze gelooft wel dat het waar is, want ze wordt dagelijks wakker naast Paul. Ook is het eigenlijk helemaal geen sprookje, zegt Debbie. "Bij een sprookje heb je het idee dat je lekker rustig aan kan doen," legt ze uit. "Maar wij zijn heel hard aan het werk. Het gaat niet vanzelf allemaal." Ze geeft hun leven samen op dit moment een negen. "Misschien als je lepeltje-lepeltje ligt is het een tien," grapt ze. Maar een negen is natuurlijk ook helemaal goed!

Niet meer trouwen

Het feit dat ze zo verliefd zijn op elkaar, leidt ook tot bepaalde vragen zoals: gaan ze ooit trouwen? Nou, daar zijn Debbie en Paul allebei eigenlijk al over uit. Ze willen allebei liever een Gouden Televizier-Ring voor B&B vol Liefde dan een trouwring. Wát? Verslaggever Aran is verbaasd en wijst op het feit, dat ze wel nog haar oude trouwjurk heeft. "Die jurk kan ik wel weer aan," zegt ze. "Dan kunnen we een feest geven en doe ik de jurk wel aan, als Paul dat leuk vindt. Maar ik hoef niet te trouwen." Gelukkig voor Debbie gaat Paul mee in deze mening en hoeft hij ook niet meer te trouwen. "Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst," is zijn uitleg. Eerder zijn ze allebei inderdaad al getrouwd geweest, wat in beide gevallen niets is geworden. Al zegt Paul ook: "Ik wou vroeger al niet trouwen." Hij heeft hier geen spijt van, maar het hoeft voor hen allebei niet meer. "Je denkt alleen: feestjes geven altijd leuk. Maar we hoeven er niet voor te trouwen," aldus Debbie. Alright!

Lees ook: Oeh! Debbie van B&B Vol Liefde komt met eigen boek vol persoonlijke verhalen én recepten