Say what? Zo kwam Channah Koerten erachter dat Quentin was vreemdgegaan

Celebs door Jennifer

De relatie van Channah Koerten en Quentin Jarrett leverde een hoop juice op en straks ook weer na hun uitzending van Eating With My Ex: Going Dutch. Hoewel Channah tijdens de relatie met haar ex al vermoedens had, bevestigde hij tijdens het diner blijkbaar de vreemdgaan-rumours. Nu vraag je je af: waarom dacht Channah eigenlijk dat hij was vreemdgegaan? Nou, dat ontdekte ze blijkbaar op een nogal heftige manier.

Channah Koerten en Quentin

Dat het diner van Channah en Quentin in Eating With My Ex: Going Dutch een hoop stof zou doen opwaaien, hadden we eigenlijk wel verwacht. Zo stroomden de tranen al over haar wangen, zodra ze hem vroeg: "Waarom was je er niet voor mij tijdens de zwangerschap van Tiger?" En blijkbaar heeft hij tijdens dit diner dus ook bevestigd, dat hij was vreemdgegaan. In de podcast Gebrabbel & Gebabbel van Fawry Not Sawry praat ze hierover met presentator Fawry. Overigens had ze zelf dus al de vermoedens, dat hij was vreemdgegaan in hun relatie. Ze weet alleen niet precies hoe vaak. "Hij had heel veel side chicks," zegt Fawry, waarna Channah meteen zegt: "Nou ja, ik weet het niet."

Voorspelling van waarzegster

Daarna vertelt ze dat ze naar een waarzegster is geweest voor een toekomstvoorspelling. "Zij zei uit het niets: degene waarmee jij nu mee uit elkaar bent, daar heb jij het moeilijk mee gehad. Maar ik kan je vertellen: het is de beste keuze geweest, want dit zou jouw ondergang worden." En Channah had daarvoor dus nog helemaal niets aan de waarzegster verteld over zichzelf en haar relatiestatus. Wow! "Dit is misschien niet leuk om te horen, maar je hebt altijd gelijk gehad," vertelde de waarzegster daarna nog volgens Channah. "Je moet meer naar je gevoel luisteren, want jij voelt dingen aan." Volgens de spirituele vrouw was de persoon, oftewel Quentin, sowieso één jaar of misschien twee jaar vreemdgegaan.

Quentin vreemdgegaan tijdens zwangerschap

Hoe dan ook wist Channah het eerst nooit zeker. Al had ze weleens flirterige gesprekken gezien van hem. Eén keer was dit een gesprek met een vrouw, waarmee Quentin zou afspreken in een sauna. Channah appte meteen een vriendin en zei: "Oké, let's go. We gaan." Alleen bleef hij vervolgens de hele dag thuis, wat de vrouw frustreerde. Wel heeft hij later tijdens Channahs zwangerschap met iemand anders gezoend. In de podcast vertelt ze: "Ik heb hem een keer betrapt. Daar moest ik achterkomen via Insta. Toen had hij iemand geliked en een zonnetje eronder gezet, waardoor ik wist hoe laat het was. Toen vroeg ik dat en werd hij gelijk zó boos." Volgens hem was er natuurlijk niets aan de hand. Alleen vertelde de vrouw in kwestie daarna aan Channah via dm, hoe alles echt in elkaar zat.

Soa gekregen

Het vreemdgaan-gedrag van Quentin leverde Channah uiteindelijk ook een soa op, twee keer zelfs. "Toen wist ik dat hij vreemdging," vertelt ze aan Fawry. Het was ook nog eens hartstikke gevaarlijk, want ze kreeg de soa - chlamydia - tijdens haar zwangerschap. OMG! Geen wonder dat de twee hier gigantische ruzie over kregen. "De eerste keer ging ik meedoen aan Temptation. Voordat je daarheen gaat, moet je een soa-test doen," vertelt ze openhartig. Toen leek het eerst alsof er niets aan de hand was, maar vervolgens werd ze toch gebeld: ze had een soa. "Nou, echt. M'n huis was te klein," reageert ze op deze anekdote. "Quentin was aan de telefoon. Nou, ik heb die telefoon opgepakt en weggegooid. En toen zei ik: wat is dit? Ik heb een soa! Jij gaat vreemd! Zie je wel." Zó, heftig. En vooral dat Quentin zelfs op dat moment nog probeerde te ontkennen, door te suggereren dat het nog van vóór zijn relatie met Channah was. Right...

Lees ook: B&B vol liefde-Hans en ex Libera in Eating With My Ex: komt het ooit nog goed?