'Dit is de nieuwe vriend van Channah Koerten'

Media door Elsemieke

Channah Koerten kennen we nu van het realityprogramma Echte Meisjes in De Jungle, maar haar grote bekendheid heeft ze te danken aan het programma Temptation Island. Hier deed ze aan mee met de vader van haar kinderen, Quentin. Inmiddels is die relatie over. Channah Koerten zou een nieuwe vriend hebben!

Channah Koerten en Patrick Russ zijn samen?

Na haar veelbesproken relatie met Quentin Steenwinkel, was Channah Koerten een poosje hotel de botel met de voetballer Orlando Smeekes. In maart 2022 maakten ze bekend een koppel te zijn, maar in juli was de romance alweer voorbij. Maar Channah Koerten zit niet stil, want de influencer heeft volgens de gossips alweer een nieuwe vriend. 

Channah Koerten verhuist naar Curaçao, maar zonder de vader van haar kinderen

Het juice channel Reality,FBI schrijft op Instagram weten dat ze van "verschillende bronnen" hebben vernomen dat Channah al een poosje aan het daten is met Patrick Russ. “Hij verscheen al in een recente vlog van Channah Koerten, maar het lijkt erop dat dit al een tijdje gaande is”, schrijft Reality.FBI. Ook ontdekte het channel dat Channah een trui van hem draagt in een aflevering van Echte Meisjes in De Jungle.

De gelukkige zou dus de 48-jarige Patrick Russ zijn. Komt hij je bekend voor? Dat kan goed kloppen, want hij is regelmatig te zien in het SBS-programma Huizenjacht. Patrick is dus een interieurontwerper. In het programma worden mensen geholpen in hun zoektocht naar een nieuwe woning. Wij zijn benieuwd hoe de romance met Channah tot stand is gekomen!