Married At First Sight-Remco slaat terug op pittig vragenvuur van schoonmoeder

Media door Elsemieke

Remco probeert in Married at First Sight de ware liefde te vinden bij Paula. De bruiloft zit er net op, hebben we op tv kunnen zien. Maar voordat hij kon trouwen, werd Remco eerst nog overweldigd door een vragenvuur van zijn toekomstige schoonmoeder. Maar daar wist hij zich goed uit te redden. Zo ook op Instagram.

Remco uit Married at First Sight: pasta of pata?

Het leek haast alsof Remco in een sollicatiegesprek terecht kwam toen hij zijn aanstaande schoonmoeder ging ontmoeten, maar ze wilde alles van hem weten. “Patat of pasta? Vroeg opstaan of uitslapen?" En zo had ze nog wel meer vragen op de bruiloft. Zei hij het verkeerde, dan riep de schoonmoeder keihard: "fout!". Zelf vindt de schoonmoeder dat ze hier een goede zet mee doet. "Hij moet natuurlijk wel passen in de familie, hè."

Remco Married At First Sight

Op Instagram plaatste Remco een aantal stories om terug te slaan op deze situatie die onlangs op televisie was. Op de een zit hij met een portie patat en op de ander houdt hij een bord pasta vast. “Ik kon niet kiezen dit weekend", luidt het bijschrift. Scherp, Remco!

Hier kun je Paula uit Married at First Sight al van kennen

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Paula (48) en Remco (49) zijn één van de laatste kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Maar voor Paula is het niet de eerste keer dat ze een tv programma inschakelt om de liefde te vinden. 

Hier kun je Nicole uit Married at First Sight al van kennen

De MAFS-experts geloven erin dat de 48-jarige Paula en de 49-jarige Remco absoluut meant to be zijn. "Het lijkt alsof ze al 25 jaar getrouwd met elkaar zijn, alleen ze weten het nog niet", zeggen ze. "Ze hebben vergelijkbare fysieke kenmerken. In persoonlijkheid zijn ze allebei een beetje gemiddeld, geen van beide springt er heel erg bovenuit. Daarom zijn ze juist zo'n goede match. Ze vullen elkaar aan, maar ze verstoren elkaar niet."

Geen pit

Maar voordat Paula meedeed aan Married At First Sight en in het huwelijksbootje stapte met een wildvreemde, deed ze al een gooi naar de liefde in een ander datingprogramma. Op 4 februrari 2021 kon je Paula op date met Bert zien in de Lang Leve de Liefde-villa. Paula voelde echter geen klik met Bert, die op zijn beurt wel graag wilde verlengen. "Ik voel het niet. Je bent heel erg lief. Maar ik ben bang dat ik niet genoeg pit van jou krijg", schetste Paula.

Wij zijn benieuwd of ze dit wel gaat vinden in haar huwelijk met Remco! De aflevering van Lang Leve De Liefde Paula bekijk je hier terug.