Mensendrol zorgt voor walging in Echte Meisjes In De Jungle: "walgelijk!"

Media door Elsemieke

Het programma waar we momenteel op Videoland van smullen volgt een groep realitysterren in Laos die in de jungle tegen elkaar strijden voor een geldbedrag. Voor een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zijn twaalf bekende vrouwen naar Laos gegaan om te survivallen in de wilde jungle. In aflevering 4 is de groep in shock omdat er een mensendrol naast de tent ligt.

Drol in Echte Meisjes in de Jungle 

Waar Twitteraars vorige week nog de mond vol hadden van het veranderde uiterlijk van Fabiola Volkers, is het deze week de mensendrol van Lena die de kijkers bezighoudt. Lena heeft haar borsten en billen zoveel groter gemaakt, dat haar evenwicht volledig verdwenen is. Hierdoor valt ze regelmatig om tijdens de proeven, maar ook kiepert ze 's ochtends haar hangmat uit. En daar blijft het niet bij: de influencer valt in aflevering 4 op doordat ze een drol legt naast de tent van de groep. 

“Wie doet zoiets?” vraagt Michella Kox zich af als ze de drol in de ochtend als eerste aantreft. Kokhalsend loopt ze naar de rand van het terrein omdat ze zo misselijk wordt bij de aanblik van de mensendrol. “Wat ik heb meegemaakt, dat is gewoon het ergste. Dat komt ook gewoon niet meer van mijn netvlies af”, doet Michella walgend verslag voor de camera. “Wat een vieze vetkleppen zijn jullie zeg,bah!”, schreeuwt ze tegen haar teamgenoten die nog in de tent slapen. “Wie heeft er naast de tent zitten schijten? Ben je niet goed ofzo!"

"Ik moest gewoon"

Voor Michella is het hapklaar dat het om een mensendrol gaat waar ze bijna is ingestapt. “Ik herken die, want ik heb zelf ook zitten schijten hier”, vertelt ze droog. Diva is uiteindelijk degene die duidelijk maakt van wie de drol is. “Lena, dit was jij toch?”, vraagt ze aan haar kampgenoot. Lena ontkent het eerst nog, maar later komt ze er toch maar voor uit. “Ik moet gewoon schijten”, licht ze de drol toe. “Zij zit zelf ook aan de schijterij. Zij heeft zelfs een dag de opdracht niet gedaan omdat ze moest schijten. Daar ga ik toch ook niet over zeuren?” Lena verklaart ook waaróm ze dan precies koos om naast de tent te poepen, en niet verderop in de bosjes. “Ik kon niet verder lopen, ik had buikpijn.”