Amy Rose uit Winter Vol Liefde reageert op kritiek over haar babybuik

Media door Alyssa

Amy Rose de Bruijn en Saul Coltof werden verliefd op elkaar tijdens het romantische liefdesavontuur in het programma Winter Vol Liefde. Hoewel Saul aanvankelijk niet meteen overtuigd was van hun match, zijn de twee nu echt onafscheidelijk. Cute! Hun band is zo sterk dat ze binnenkort zelfs een kleintje mogen verwelkomen.

Nare berichten

Amy Rose en Saul verwachten een prachtig wondertje, of zoals Amy Rose zelf enthousiast op Instagram deelde: "Er is een kleine Coltof onderweg!" Aww! Hoewel je zou denken dat een zwangerschap alleen maar vreugde en leuke reacties met zich meebrengt, blijkt niets minder waar. Vandaag laat de aanstaande moeder een verrassende kant van haar zwangerschap zien door te delen dat ze niet alleen warme, maar ook minder vriendelijke comments krijgt over haar groeiende babybuik.

'Flinke babybuik'

Wanneer Amy Rose een stralende foto op Instagram deelt waarop ze voor de Duomo Santa Maria Nascente in Milaan poseert, valt het haar volgers op dat ze al 'een flinke babybuik' heeft. De grootte van haar zwangere buik wordt dan ook uitvoerig besproken in de reacties onder de foto. "Misschien verwacht je wel een tweeling? Wat spannend zeg!", merkt een volger op. Een ander schrijft: "Je buik is echt al behoorlijk groot! Zijn er misschien toch toevallig twee kleintjes onderweg?"

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

'Geen buik is te groot'

Verschillende volgers tonen hun steun aan de Winter Vol Liefde-ster en benadrukken onder de post dat opmerkingen over haar buik gevoelig kunnen liggen. Een volger springt voor Amy Rose in de bres en schrijft: "Iedereen draagt zwangerschap op een unieke manier, geen babybuik is te groot of te klein. Het is niet bepaald een compliment om zulke opmerkingen te moeten horen wanneer je zwanger bent."

Kwetsend

Het wordt vandaag pijnlijk duidelijk dat Amy Rose inderdaad moeite heeft met alle negatieve opmerkingen die ze over haar zwangere buik ontvangt. Amy Rose besluit te reageren op de commotie die onder de desbetreffende foto in haar reacties is ontstaan. In een inmiddels verwijderde Instagram Story deelt de aanstaande moeder dat ze de opmerkingen over haar babybuik als kwetsend ervaart. Maar ze laat zich niet uit het veld slaan. Bij een volgend kiekje laat Amy Rose weten ook overspoeld te worden met 'ongelooflijk lieve berichten'. 'Het zijn er zo veel... helaas kan ik ze niet allemaal beantwoorden, maar ik waardeer ieder bericht echt enorm.'

Lees ook: Zwangerschap van Mats was voor Winter vol Liefde-Edith onverwachts: "kon eigenlijk geen kinderen krijgen"