Babynieuws! Winter vol Liefde-koppel Amy Rose en Saul in verwachting van eerste kindje

Media door Jennifer

In Winter vol Liefde was het snel duidelijk, dat Amy Rose met Saul zou eindigen. Ze was er sinds het begin en ging nooit meer weg uit zijn leven. En nu wordt hun liefde dan toch eindelijk bezegeld met een baby. Aww! Jááá, Saul en Amy Rose zijn in verwachting van hun eerste kindje. De eerste Winter vol Liefde-baby is een feit!

Winter vol Liefde-Saul en Amy Rose verwachten eerste kindje

In het eerste seizoen van Winter vol Liefde leren we Saul en Amy Rose kennen. Zij komt meteen als één van de eerste potentiële partners langs bij de makelaar in de Riederalp en gaat vervolgens nooit meer weg. Amy Rose blijft namelijk de hele tijd bij hem en wint uiteindelijk ook zijn hart, ten koste van onder andere Sauls ex Rafaëlla. Hoewel hij even twijfelt tussen de twee dames, gaat hij uiteindelijk toch voor de bijna tien jaar jongere Amy Rose. Maar ze blijken wel een perfecte match in de liefde.

Wanneer het duidelijk is dat Saul en Amy Rose samen eindigen, gaan de geruchten over een zwangerschap en verloving ook al snel rond. Destijds is van allebei niets waar, maar inmiddels mogen ze toch één ding afvinken. Op Instagram deelt het Winter vol Liefde-koppel namelijk het blijde nieuws, dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. OMG! "Baby Coltof on the way," schrijven Amy Rose en Saul onder een gezamenlijke Instagrampost. "Ons grootste avontuur tot nu toe."

Meer op Instagram

"Match made in heaven"

Hiermee is de eerste Winter vol Liefde-baby dus een feit. Overigens is het niet gek dat Saul en Amy Rose de eerste zijn, waar een baby wordt geboren. Zoals gezegd zijn de twee binnen no time een zeer goede match. Zelf noemde Amy Rose hen in het populaire tv-programma een "match made in heaven". Daar was ze in het begin al van overtuigd. Ze voelt zich snel op haar gemak bij de makelaar in Zwitserland. Ze kreeg trouwens tijdens het Winter vol Liefde-avontuur wel veel kritiek over zich heen van kijkers. Daar had ze eerst wel moeite mee, zei ze eerder op Instagram. "Ik heb daar in het begin wel om moeten huilen," aldus Amy Rose. "Het is heel heftig als iedereen ineens iets van je vindt. Sommige mensen houden van je, maar anderen vinden je helemaal niets. Dat is prima. Ik vind ook niet iedereen leuk, maar ik ga dat niet op Instagram tegen iemand zeggen."

Lees ook: Zwangerschap van Mats was voor Winter vol Liefde-Edith onverwachts: "kon eigenlijk geen kinderen krijgen"