Winter vol Liefde-kijkers gaan los op 'snel verliefd wordende' Saul: "dat gaat wat worden"

Media door Jennifer

In het nieuwe dagelijkse tv-programma Winter vol Liefde hebben we alweer een aantal opvallende hoofdpersonen. Zo gaan kijkers op social media los over makelaar Saul Coltof (29), die woont en werkt in het Zwitserse Riederalp. Het valt kijkers vooral op, dat hij nogal snel 'kriebels' voelt voor de dames. Zo kan hij nu al niet kiezen tussen Amy Rose (20) en Jessie (29). Het belooft wel veel goeds (lees: drama) voor de afleveringen!

Saul in Winter vol Liefde

Momenteel kijken tv-kijkers massaal naar de nieuwe liefdesavonturen in het tv-programma Winter vol Liefde. Het heeft veel weg van het populaire B&B Vol Liefde, al is er sowieso al één groot verschil. Zo heeft niet iedereen een Bed & Breakfast. De 29-jarige Saul Colthof is namelijk een makelaar. Hij woont en werkt in Riederalp in Zwitserland en is een echte, harde werker. Toch doet hij mee aan het liefdesavontuur, omdat hij graag met iemand een toekomst wil opbouwen. Maar met wie?

Inmiddels heeft hij twee dames rondlopen op zijn erf, die allebei graag een beschuitje willen eten met de charmante makelaar. De eerste potentiële liefdeskandidaat is de 20-jarige Amy Rose, die werkzaam is als make-up artist en styliste. Ze is een zeer sociaal persoon en houdt wel van een feestje, waarbij natuurlijk mooie kleding en make-up niet mag ontbreken. "Je leeft maar één keer zeg ik altijd," stelt ze zichzelf voor. "Je moet er volop van genieten. Je leeft voor jezelf." Op het moment dat ze Saul op tv zag, dacht ze meteen: "Wow, ik ga reageren, helemaal leuk." Dat ze allebei van gezelligheid houden en familie, maakt hen volgens Amy Rose een goede match. "Ik voelde een soort connectie," zegt ze. "Nu moet hij hem nog voelen, maar dat gaan we meemaken."

Snelle kriebels

Saul heeft het in ieder geval wel gezellig met Amy Rose. Alleen krijgt hij al snel een tweede potentiële liefde over de vloer. Het wordt hem binnen no time lastig gemaakt. De 29-jarige Jessie maakt namelijk zeker een goede, eerste indruk. Ze is daarbij ook verhuurmakelaar, dus qua beroepen hebben zij een match. Iets wat Saul ook wel belangrijk vindt, want dan kunnen ze hier samen over praten. Hij gokt dat hij het met Jessie ook gezellig gaat hebben. "Dat maakt het natuurlijk extra lastig," zegt hij. "Maar ook weer een leuke uitdaging."

Jessie voelt op haar beurt ook een "fijne energie" tijdens de kennismaking in real life. Saul vindt het wel leuk om te zien, dat ze zich snel op haar gemak voelt bij hem. Naar eigen zeggen is hij daar wel gevoelig voor. En dan heeft ze ook nog eens een sprankelende uitstraling en mooie ogen.

Na het werk komt Saul terug in zijn woning, waar zijn twee dames samen prosecco drinken. Dit vindt hij wel leuk om te zien. Hij suggereert dat ze al vriendinnen worden, waarop Jessie grapt dat hij inderdaad het derde wiel wordt. "Of een driehoek misschien," zegt Saul dan. "Dat kan ook." Aha... Gaan we die kant op? *wink*

'Kardashians' familie

Zowel Amy Rose als Jessie voelen zich 's avonds wel op hun gemak bij de familie van Saul. Ze zijn met z'n allen op het verjaardagsfeestje van één van zijn broers, wat voor Saul een belangrijk moment is. Familie is namelijk belangrijk voor hem: "Ik stel hun mening op prijs." Vooral Jessie krijgt tijdens het diner veel aandacht. Ze steelt ook erg de show met haar talenknobbel. Naast Nederlands kan ze ook een beetje Duits, Spaans én vloeiend Engels. Impressive!

Volgens Saul zijn moeder is hij er wel klaar voor. "Zijn broers hebben kinderen en hij wil een gezin. Dat wil hij," zegt ze. "Ze moet wel in de familie passen, want wij zijn erg sterk met elkaar." De familie komt hierdoor erg overeen met de bekende Kardashians familie, merken sommige kijkers op socialmediakanaal X. In dat opzicht past Amy Rose dan misschien het beste bij de familie. Zij noemt zichzelf ook een 'diva'. Alleen lukt het haar niet om een gesprek aan te knopen tijdens het diner. Al gunt ze het Jessie wel, dat ze Saul beter leert kennen. Maar of ze lang de gunfactor krijgt? "Ik wil voorlopig nog niet weg," zegt Amy Rose. "Ik wil echt niet weg. Ik ga ervoor." Oeh, dat belooft inderdaad wat te worden!

Lees ook: Winter Vol Liefde kijkers hebben een mening over deelnemer Guido