Winter Vol Liefde kijkers hebben een mening over deelnemer Guido

Media door Zita

De winterse spin-off van ons favoriete programma B&B Vol Liefde is eindelijk begonnen: Winter Vol Liefde. We lieten de deelnemers eerder al eens aan je zien en we mochten in de eerste aflevering kennis maken met onder anderen Guide. De kijkers van het programma hebben nogal een mening over hem. Oh oh!

Guido in Winter Vol Liefde

Het programma Winter Vol Liefde is nú al super geliefd bij de kijkers. Ieder seizoen van B&B Vol Liefde en nu ook bij Winter Vol Liefde krijgt iedereen een favoriet, maar is er ook iemand waar ze een mening over hebben. Veel kijkers moeten dit seizoen wennen aan de levensstijl van deelnemer Guido. Hij woont in Zweden en leeft net wat anders dan anderen.

Elandenhoofd met onderbroeken

Als je goed hebt gekeken naar het programma, is je waarschijnlijk wat bijzonders opgevallen. In de woonkamer van Guido hangt een elandhoofd. Oké, dat is toch niet zó bijzonder, horen we je denken. Maar aan dit elandenhoofd hangen: onderbroeken. Jup. En dat vinden veel kijkers niet zo fris. Kijk maar even naar de reacties hieronder:

Koud toilet bezoekje

Maar dat is niet het enige waar de kijkers van dit Winterse programma een mening over hebben. In de aflevering zien we ook dat Guido een buitentoilet heeft. In de zomer is dat natuurlijk geen probleem. Maar in de winter is naar het toilet gaan in -35 graden toch wel minder een pretje voor de vrouwen die hier op bezoek komen. Brrrrr. Ook is er geen stromend water, wat voor sommige mensen ook verkeerd in de smaak valt. Jezelf even lekker opfrissen zit er dus niet helemaal in bij Guido.

Andere deelnemers

Niet alleen Guido was hét gespreksonderwerp van de avond, ook Saul en zijn date Amy-Rose hadden mensen wat over te zeggen. Amy-Rose is de ex van Saul en ze hebben eerder al 5 jaar lang een relatie met elkaar gehad. Kijkers noemen Amy-Rose een ‘poppetje’, mede doordat ze in haar sport-bh kookt. Lijkt ons nogal koud daar in de winterse temperaturen!

Lees ook: Op zoek naar de ware? Deze deelnemers zijn op zoek naar liefde in B&B Vol Liefde 2024