Op zoek naar de ware? Deze deelnemers zijn op zoek naar liefde in B&B Vol Liefde 2024

Media door Jennifer

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde ligt nog ver voor ons, maar toch is het nu een beetje begonnen. Fans hebben namelijk al kennisgemaakt met de deelnemers in B&B Vol Liefde: De Aftrap. En daar zitten weer een aantal tussen, waarvan we hopen dat ze in de zomer van 2024 worden gevold! We stellen de kanshebbers aan je voor.

Deelnemers B&B Vol Liefde 2024: dit zijn kanshebbers

Het vorige seizoen van B&B Vol Liefde gaat vooral de boeken in vanwege de vele, bijzondere B&B-eigenaren. We zullen dat seizoen daarom niet gauw vergeten. Al is de kans groot, dat de deelnemers van B&B Vol Liefde 2024 de shine zeker gaan pakken. Op donderdagavond 14 december werden elf nieuwe deelnemers voorgesteld in B&B Vol Liefde: De Aftrap door presentator Art Rooijakkers. En sommige B&B-eigenaren vallen de kijkers meteen al op! Helaas worden niet alle elf deelnemers gevolgd komende zomer. Uiteindelijk zullen slechts acht van de deelnemers daadwerkelijk op zoek gaan naar de liefde.

1. Iris (57)

Allereerst stellen we de 57-jarige Iris aan je voor. Zij neemt de B&B Vol Liefde-kijkers voor het eerst mee naar Griekenland en dan om precies te zijn het plaatsje Sparto. Daar staat haar prachtige Bed & Breakfast in de typisch Griekse kleuren: blauw en wit. Volgens Iris wordt ze door gasten vaak vergeleken met Donna uit Mamma Mia! en dat snappen we. Net als Donna is Iris namelijk ook erg zelfstandig. Zo runt ze sinds 2021 in haar eentje de drie appartementen aan de kust. Daarnaast is ze dol op feestjes, wat Donna ook gemeen heeft. Maar no worries, ze zoekt niet een Pierce Brosnan. Zolang het maar een lieve, humoristische en reislustige man is. O, en een man die graag met haar zeilt. Dat is namelijk de perfecte date volgens haar: varen met een zeilboot en een hapje en koud wijntje erbij.

b&b vol liefde 2024 iris

2. Albert (63)

De volgende deelnemer heeft wat weg van Leendert uit het vorige seizoen. Wel lijkt hij een stuk socialer. De 63-jarige Albert is niet de jongste meer, maar wil wel nog één keer echt verliefd worden. Aww! Hij is niet heel kieskeurig, zolang zijn toekomstige partner maar lief is voor zijn twee kinderen van 5 en 7 jaar. Al hoopt hij dat de vrouw ook sportief, intelligent, warm en rustig is. Dan sleurt hij haar zó de bruidssuite in, aldus Albert in B&B Vol Liefde: De Aftrap. Je komt als gast trouwens in een groot kasteel in Spanje terecht, dat stamt uit de 14de eeuw. Destijds heeft hij hier met zijn ex-vrouw vervolgens een groot hotel van gemaakt. En het is oprecht indrukwekkend met 57 kamers, twee restaurants én twee zwembaden. Wat een luxe! Geen wonder dat het ook een populaire trouwlocatie is voor de rich and famous.

b&b vol liefde 2024 albert

3. Henriette (61)

Over rich and famous gesproken: in Italië woont de deftige Henriette, 61 jaar, waar ze een Bed & Breakfast runt. Ze woont inmiddels ruim veertig jaar in Italië. Als twintiger werd ze ooit verliefd op een charmante Italiaan, waarmee ze ook trouwde. Destijds woonde ze samen met hem in een huis in Cesarolo, vlakbij Venetië, maar toen gingen ze scheiden. Henriette hield het huis en maakte van het prachtige landhuis een mooie B&B. Ze is ondertussen alweer zes jaar vrijgezel en daarom is het wel weer tijd voor een nieuwe liefde in haar leven. Via B&B Vol Liefde hoopt ze een nieuw maatje te vinden, waar ze altijd op kan terugvallen.

b&b vol liefde 2024 henriette

4. Roland (59)

De 59-jarige Roland runde ooit een Bed & Breakfast in Hongarije, maar deze werd na een paar jaar verkocht. Vervolgens kocht hij een prachtig "hutje op de hei" om volledig off-grid te leven. Yep, Roland is een stoere vent en dol op de natuur. Vrijheid is gewoon het belangrijkste in zijn leven. Al wil hij wel weer een nieuw luxe paradijs opbouwen met meerdere gastenverblijven. En ondertussen zoekt hij dus een nieuwe partner, die past in zijn huidige leven. Na drie verbroken huwelijken hoopt hij nu op een jonge, sociale vrouw, die bourgondisch, sportief, passievol en impulsief is. "Het moet nu maar eens echt gelijk een goede auto zijn, en een hele mooie auto," zegt hij in B&B Vol Liefde: De Aftrap.

b&b vol liefde 2024 roland

5. Robert Jan (57)

Als je je aangetrokken voelt tot de 57-jarige Robert Jan, moet je genoegen nemen met een drukke man. Hij is namelijk niet alleen gastheer van zijn Bed & Breakfast, maar organiseert daarnaast ook dagtrips voor de gasten. En daar is hij zeker druk mee! De gasten slapen overigens bij hem in huis of in één van de kasteels daaromheen. Vervolgens kunnen ze met hem mee op een dagtrip, waarbij ze gaan golfen, vissen, jagen en wandelen. Ook organiseert hij chique diners, doedelzak-optredens én whiskyproeverijen. Robert Jan geeft gasten graag de échte, ruige Schotland-experience. Zijn nieuwe partner moet zeker kunnen omgaan met alles. Hij zoekt namelijk iemand, die hem accepteert zoals hij is en zijn wereld en de lifestyle begrijpt. Daarnaast moet een vrouw ook energiek zijn, intelligent en positief in het leven staan.

b&b vol liefde 2024 robert jan

6. Mirjam (52)

Net als vorig jaar gaan de makers van B&B Vol Liefde ook even buiten Europa voor een B&B-eigenaar. Zo runt de 52-jarige Mirjam een gastenverblijf in Zuid-Afrika. Het is een luxe safari lodge met vier safaritenten midden in de bush. Klinkt avontuurlijk, maar dat past ook bij Mirjam zelf. De drukke B&B-eigenaresse zoekt dan ook een man, die net als zij van avontuur houdt. Heeft hij mooie ogen en is hij een beetje werelds? Dan mag hij zeker mee op safari. Mirjam heeft overigens een huwelijk achter de rug en ook twee zonen, die inmiddels in Nederland studeren. Een maatje kan ze dus wel gebruiken. Wel eentje die niet schrikt van een spontane olifant op de weg.

b&b vol liefde 2024 mirjam

7. Thijz (64)

In een bosrijke omgeving in Frankrijk vinden we de 64-jarige Thijz: een man met het hart op de tong. Het is een artistieke man, die een kleine camping runt in Saint-Geniez-ô-Merle. Daar woont hij vervolgens in de buurt, namelijk in de nabijgelegen watermolen. De camping bevindt zich in een zeer rustige omgeving. "Het enige wat je hoort is het geluid van een rivier en vogels," vertelt Thijz in B&B Vol Liefde: De Aftrap. Hij is wel echt enorm creatief. Zo maakt hij niet alleen kunst, maar is hij ook uitvinder. Op zijn camping kan hij zijn creativiteit de vrije loop geven. Hij zoekt een vrouw die net als hem natuurlijk ook creatief is. Daarnaast moet ze lief zijn en samen met hem de camping willen runnen. Ook hoopt hij op een zelfverzekerde vrouw, die openstaat voor het spirituele (of zullen we zeggen 'spiruwele'?). Ze mag wel een beetje alternatief zijn.

b&b vol liefde 2024 thijz

8. Anja (70)

Dan hebben we de 70-jarige Anja, een nogal pittige dame met een Bed & Breakfast in Frankrijk. Dat zien we in B&B Vol Liefde: De Aftrap, waarin ze soms nogal opvallende opmerkingen maakt. Zo vraagt Art hoe ze zo fit blijft, waarop ze reageert: "Door iedere ochtend doordeweeks de ‘Omroep Max-ouwe-lullen-gym’!" Ondertussen zoekt ze een zelfstandige man, die ook een heel eigen leven leidt. Eigenlijk een soort zeeman. Zolang hij maar altijd weer thuiskomt bij Anja en haar dieren, waar hij ook van moet houden. Vervolgens kunnen ze dan een diepgaand gesprek voeren, waar Anja dol op is. Hij moet hier dus niet bang voor zijn. Maar dankzij het warme karakter van Anja komt dat vast wel goed! Ze runt nog steeds een B&B, maar doet het sinds een paar jaar wel rustiger aan. Ze bezit alleen nog een huis met twee gastenkamers. Door deze teruggekeerde rust mist ze nu dus wel een maatje in haar leven. Die hoopt ze te vinden tijdens B&B Vol Liefde.

b&b vol liefde 2024 anja

9. Arno (46)

In Frankrijk vinden we ook de 46-jarige Arno, die sinds een jaar aan zijn Franse droom werkt. Zijn nieuwe woonplek in Frankrijk wordt al aardig gezellig en hij heeft inmiddels wel een fijn, sociaal leven. Alleen mist daar wel nog iets bij: een leuke man. Hij zoekt vooral een gezellig, ondernemend en stoer persoon, die fit en gezond is en met hem het (liefdes)avontuur aan wil gaan. Momenteel is hij nog wel druk met zijn Bed & Breakfast. Eén gastenkamer is helemaal ready, maar daar komen nog drie gites bij. Arno klust overigens graag, al komt hij ook veel buiten met zijn twee honden Louise en Lucas. Hij kan sowieso amper stilzitten.

b&b vol liefde 2024 arno

10. Suzanne (58)

Frankrijk blijkt de place to be dit seizoen, want ook de 58-jarige Suzanne heeft voor het Franse landschap gekozen. Zij is wel een geval apart dit seizoen. We gokken dat zij zeker wordt gevolgd komende zomer! Suzanne is namelijk elf jaar lang de mede-eigenares geweest van naturistencamping Le Couderc. Ze woont en werkt hier echter nog steeds en niet alleen. Zo woont onder andere haar zus op de camping, maar ook haar ex-man (en de vader van haar twee kinderen). OMG! B&B Vol Liefde-fans op social media voorzien nu al problemen, doordat ze flashbacks krijgen naar Hans en Libera... Laten we hopen dat het liefdesavontuur bij Suzanne beter verloopt. Al denkt Suzanne niet dat haar ex zich ermee zal bemoeien. Ze zoekt overigens geen man, die ervaring heeft als naturist. Wel moet hij hier open voor staan, maar wees gerust: je mag ook een sarong aan. Als iemand haar maar tegengas kan geven en ook goed op zichzelf kan zijn. Ondertussen is Suzanne lekker bezig in haar atelier op de rustige camping, waar gasten heerlijk naakt ontspannen onder de Franse zon.

b&b vol liefde 2024 suzanne

11. Mike (35)

Tot slot hebben we in de Spaanse badplaats Blanes de 35-jarige Mike met zijn surfer look. Hij heeft zeker niet stilgestaan in het datingcircuit. Zo heeft hij jarenlang gedate via datingapps en relaties gekregen met Spaanse dames. Alleen wil hij nu eens voor een Nederlandse vrouw gaan, omdat hij denkt dat het beter bij hem past qua humor en gezelligheid. Ook vindt hij Nederlandse dames vaak zelfstandiger en meer open. Hij hoopt een sportieve, sociale en ondernemende vrouw te vinden, die ook dol is op dieren. Mike heeft namelijk zelf een hond Kaos, waar hij gek op is. Klopt dit allemaal, dan ben je perfect voor de sportieve, zelfverzekerde, romantische, gevoelige Mike. Hij is trouwens ook een echt familiemens. Zo heeft hij een sterke band met zijn ouders. Samen met zijn vader en neef runt hij ook een watersportbedrijf. En daarnaast verhuurt hij dus zelf een boerderij als Bed & Breakfast. Daar woont hij ook zelf in een loft.

Heb je interesse in Mike of één van de andere B&B-eigenaren? Of ken je misschien de perfecte persoon voor een van hen? Meld jezelf of een ander dan aan via de website van B&B Vol Liefde.

b&b vol liefde 2024 mike

Lees ook: Een Winter Vol Liefde vs. B&B Vol Liefde: dit zijn de verschillen