Zien: B&B Vol Liefde-Simone en Marian brengen snikhete dagen samen door

Media door Elsemieke

Er is weer een nieuwe week van start gegaan waarbij we kunnen smullen van het wel en wee van de B&B eigenaren in B&B Vol Liefde seizoen 2. Zo ook met het liefdesleven van Martijn in Portugal. Marian en Simone zijn inmiddels naar huis en hebben vooral de vriendschap bij elkaar gevonden!

Simone en Marian uit B&B Vol Liefde zijn beste vriendinnen

Na het vertrek van Marian in 'B&B Vol Liefde' heeft Martijn wel even nodig wat hij nu wil in de liefde. SImone stuurde hij zelf naar huis, maar Marian besloot niet veel later zelf ook te vertrekken. Simone en Marian hebben de liefde dan wel niet gevonden bij Martijn, maar wél elkaar. De twee zijn zelfs super goede vriendinnen geworden en brachten afgelopen weekend dan ook samen door in Zandvoort. “Heerlijk genieten met deze topvriendin”, schrijft Simone op haar Instagram Stories. “Mooie dag op het strand.”

Ook Marian deelt beelden van haar dagje met Simone in Zandvoort. “Daar zijn we. We dachten: een weekend zonder B&B Vol Liefde kan niet iedereen goed handelen, dus laten wij maar even een vlogje maken”, vertelt ze. Hierop vult Simone aan: “We zijn lekker op het strand van Zandvoort. Heerlijk genieten van het zonnetje en van elkaar.”

Komt Jan uit B&B Vol Liefde je bekend voor? Hier ken je hem van