Dit zijn de BN'ers die de jonge moeders helpen in Vier Handen Op Een Buik

Media door Elsemieke

In Vier handen op één buik volgen we jonge meiden die in verwachting zijn van een kindje. Ook dit seizoen krijgen zij weer hulp van bekende moeders én vaders. Kim Kötter, Heleen van Royen, Tabitha én Özcan Akyol met zijn vrouw Anna van den Breemer doen dit seizoen mee.

In Vier Handen op Een Buik loodsen BN'ers de tienermoeders en -vaders door deze bijzondere en spannende tijd. Zo ook Heleen van Rooyen. "Het is mooi om vrouwen te ontmoeten die op het punt staan moeder te worden. De omstandigheden waarin ze een kind krijgen zijn meestal niet ideaal, maar ze doen hun best. Dat ze me zo dichtbij laten, vind ik heel bijzonder. Je bouwt een sterke band op en die blijft bestaan, ook na het programma."

Zwanger van een tweeling 

In de eerste aflevering die op 30 augustus 2022 online komt, volgen we de 20-jarige Meli. Op haar vijftiende kreeg ze dochter Nay-Zylla. Vier jaar later leert ze Geronimo kennen, met wie ze al snel een zoontje krijgt. De ouders hebben veel ruzie en maken een einde aan hun relatie, maar dan komt Meli erachter dat de derde op komst is. Ze twijfelt om het kindje te houden, ook omdat ze schulden heeft. Maar deze twijfel verdwijnt als blijkt dat er een tweeling in haar buik groeit. Toch staat ze er vrijwel alleen. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van bekende moeder Kim Kötter.

Kijkers gaan los over bijzonder koppel bij Vier handen op één buik