Moeder (35) en dochter (18) samen zwanger in Vier Handen op Een Buik

Media door Redactie Ze.nl

Bekende moeder Kim Kötter volgde dinsdagavond in Vier Handen op Een Buik de 18-jarige Melissa, die zwanger was van haar eerste kindje. En de pubermoeder is niet alleen, ook haar moeder verwacht een kindje. Een bijzondere situatie, zo oordeelde ook de kijker.

Babyhuis

Melissa woont samen in een speciaal Babyhuis samen met haar 20-jarige vriend Menno, die overigens niet de vader is van het kind. De vader ging er vandoor toen hij er achterkwam dat Melissa op een dronken avond vreemd was gegaan. Hij geloofde niet meer dat het kind van hem zou zijn.

Moeder en dochter

Halverwege de uitzending maken we ook kennis met de moeder van Melissa, die al op haar 15e voor het eerst moeder werd. De band tussen moeder en dochter is niet heel goed, maar de twee hebben wel een aantal overeenkomsten. Zo raakten ze niet alleen allebei op jonge leeftijd zwanger, maar zijn ze ook allebei in hun jeugd seksueel misbruikt. Om de band weer wat aan te sterken regelt Kim dat ze zich samen begeleid kunnen voorbereiden op de bevalling. 

Kapper

Melissa heeft duidelijke toekomstplannen: ze ziet het kappersvak wel zitten. Reden voor Kim om haar een dagje mee te laten lopen bij een gerenommeerde salon. 

Twitter

Alhoewel je tijdens elke aflevering van Vier Handen op Een Buik kunt rekenen op een overspoelde Twitter-timeline, viel het deze keer mee. De reacties gingen met name over het 'onherkenbaar' maken van de moeder van Melissa en de baby: Jaylinn.