Gemist: kijkers raken niet uitgepraat over bizarre aflevering Mr. Frank Visser doet uitspraak

Media door Redactie Ze.nl

Een uiterst opmerkelijke aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak gisteren op SBS. En dat viel niet alleen onze redactie op, ook op Twitter raakten de kijkers niet uitgepraat. In de aflevering zagen we de Arnhemse Barbara, die gillend gek wordt van het alles doordringende gestamp van haar bovenbuurvrouw. Die zou volgens haar veel te dik zijn, en expres zoveel herrie maken. De spanning loopt zo hoog op, dat er tranen vloeien in de rechtszaal...

Zware loop

Barbara woont al 13 jaar in het huis, dat ze echt als haar paleisje ziet, maar is naar eigen zeggen oververmoeid door de overlast die haar bovenbuurvrouw veroorzaakt. Die zou volgens haar nogal een 'zware loop' hebben.  En dat niet alleen: Mariëlle zou expres zo hard denderen om haar te treiteren. Maar als presentator Viktor Brand boven komt om verhaal te halen bij de blonde Mariëlle, blijkt juist dat zij van alles doet om overlast te voorkomen: ze heeft niet alleen een nieuwe vloer gelegd en viltjes onder de meubels gedaan, maar loopt in huis ook nooit op haar schoenen. En misschien nog wel belangrijker: ze heeft een eigen loopje ontwikkeld die geen herrie zou moeten veroorzaken.

Ben je klaargekomen?

Het wordt voor de kijker nog hilarischer als blijkt dat Barbara niet alleen last heeft van Mariëlle's loopje, maar dat ze het ook hoort wanneer ze seks heeft met haar vriend. "Ik werd wakker van het kreunen," zo vertelt ze, "en opeens hoorde ik haar vragen: 'ben je klaargekomen, Bou?'" Genaaaaaant. En of dat nog niet erg genoeg is, oordeelt Barbara over Mariëlle's seksleven dat een seksleven van vijf minuten wel erg saai moet zijn. 

Vet varken

Om te zien of het echt zo erg is allemaal, doet Viktor verschillende testen, waarbij Mr. Frank Visser en een geluidsdeskundige met een geluidsmeter de mate van overlast meet. Zo lopen ze door de kamer, maar... doen ze ook seksgeluiden na in de slaapkamer. En of het nog niet bizar genoeg is, vallen de kijkers ook tijdens de hoorzitting van de ene in de andere verbazing. Mariëlle bleek Barbara een hoer te hebben genoemd, en Barbara noemde Mariëlle op haar beurt een 'vies, vuil, vet varken'. Het eindoordeel van de rechter is duidelijk: overlast kon niet aangetoond worden, en Barbara moet ophouden met klagen. 

Twitter

Op Twitter gonst het nog lang na als de aflevering is afgelopen.

Lees ook: Wintersport-onderzoek: Nederlanders maken het bont en seksen wat af