Tienermoeder na zes weken alweer zwanger van tweede kind in Vier Handen Op Eén Buik

Media door Roos

Het gezegde gaat dat een ezel zich niet aan dezelfde steen stoot. Helaas ging dat niet op voor de 20-jarige Tiffany, die zes weken na de bevalling van haar eerste kindje alweer in verwachting raakt van haar tweede. Onder het mom van ‘die kan wel wat hulp gebruiken’ kwam Patty Brard in Vier Handen Op Een Buik langs voor wat support.

Roken en energiedrank

Hoewel Tiffany vrij snel na haar bevalling alweer in verwachting raakt van haar tweede, komt ze hier pas na 26 weken achter. Tegen die tijd zijn er nog maar twee opties over: adopteren of houden. Tiffany kiest voor het laatste, hoewel ze haar sigaretten en energiedrankjes niet direct liet staan.

Flinke schuld

De financiële situatie van de tienermoeder blijkt niet van de poes. Tiffany is al minderjarige niet naar school gegaan en heeft daardoor al een flinke schuld van 10.000 euro opgebouwd. Ze had haar studiefinanciering namelijk nooit stop gezet. 

Moeilijke jeugd

In gesprek met Patty komt de aap uit de mouw: Tiffany heeft geen makkelijke jeugd gehad. Op jonge leeftijd is ze verlaten door haar moeder en alleen opgevoed door haar vader, wat niet bepaald een pretje was. Ze moest veel verhuizen en heeft zich als kind nooit echt ergens thuis kunnen voelen. 

Eind goed al goed

Hoewel dit allemaal ingrediënten zijn voor een fiasco, heeft de jonge moeder haar zaakjes wel degelijk op orde. Ze heeft een eigen huisje waar ze samen met haar twee kindjes kan wonen. Als klap op de vuurpijl organiseert Patty een emotioneel weerziens met Tiffany’s moeder, waarbij de twee elkaar na jaren in de armen vallen.

Lovende reacties

Kijkers hadden veel respect voor hoe de tienermoeder alle ballen in de lucht wist te houden. De reacties waren dan ook vol lof en ook Patty heeft er weer wat fans bij.