WAT?! (Seks)beelden vrijgegeven van het nieuwe seizoen Temptation Island

Media door Miranda

Wij kunnen niet wachten tot het heetste quilty pleasure programma van de lage landen van start gaat. En oei, oei, oei… dit belooft een heftig seizoen te worden. De zojuist geplaatste beelden van de Vlaamse zender VIJF zorgen ervoor dat wij nóg meer zin in het nieuwe seizoen van Temptation Island hebben! En dit is waarom..

"You signed up for hell"

Vanaf donderdag 1 februari begint het nieuwe seizoen op RTL. Eerder hebben we al bekend gemaakt wie de koppels, en de nieuwe verleiders en verleidsters zijn. En teksten als Het wordt een hete Temptation dit jaar’, 'ik hoef alleen maar met mijn blauwe ogen te knipperen' en Weet waar je je voor hebt opgegeven, ’cause you just signed up for hell’ beloven niet veel goeds! Of we moeten we juist zeggen: wél veel goeds. Want dat het schandalig smullen wordt staat als een paal boven water.

De verleid(st)ers zetten alles op alles om de relaties te dwarsbomen. En uit de beelden van onderstaande video blijkt dat ze daar in geslaagd zijn.. We zien dat er in ieder geval één bezette man of vrouw de koffer ingedoken is.

Het moge wel duidelijk zijn: wij zijn de dagen aan het aftellen.

Lees ook: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!

Beeld: VIJF