Wauw! De nieuwe Samsung Galaxy S9 is verkrijgbaar in de mooiste kleuren

Media door Redactie Ze.nl

Het is lang, heel lang geleden dat telefoons alleen nog maar apparaten om mee te bellen waren. Tegenwoordig staat je hele leven erop. En dat betekent dat ze ook zeker een mooi jasje moeten hebben. Vind jij een zwarte of witte telefoon ook zo standaard? De nieuwe Samsung Galaxy S9 maakt al jouw dromen waar.

samsung galaxy s9

Al maanden gonst het van de geruchten over de nieuwste smartphone van Samsung. De telefoon zal lijken op zijn voorganger, maar dan met allerlei nieuwe features.

Slooooow moooo

Om te beginnen heeft de nieuwe Samsung smartphone een waanzinnige slow motion camera. Volgens de geruchten zullen Samsung Galaxy S9 en S9+ de iPhone 10 achternagaan met geanimeerde emoji's. Hoe leuk zou dat zijn?!

Kleuren

Eén van de nieuwste toevoegingen aan de S9 is ook de vele schitterende kleuren. Eerder lekten er al wat toffe kleurtjes uit, namelijk Titaninium Gray, Lilac Purple en natuurlijk 'gewoon' Midnight Black. Deze week dreef er nog beelden boven water van een nieuwe kleur: Coral Blue. Deze kleur 'droeg' de Galaxy S8 ook al.

Nog een pluspunt: de vingerafdrukscanner is niet naast, maar onder de camera geplaatst, dat meldt GSM Helpdesk. Dat scheelt weer vette afdrukken op de lens!

samsung galaxy s9

samsung galaxy s9

Opladen 2.0

The future is now! Heerlijk toch, als technologie je leven een beetje makkelijker kan maken. Bij de Galaxy S9 en S9+ heb je geen gedoe met te korte oplaadkabels en kabelbreuken. Naar verwachting komt de S9 met een supersnelle draadloze oplader.

De nieuwe Facebook?

Het gerucht gaat dat Samsung met hun nieuwe smartphone een nieuw social netwerk gaat lanceren, genaamd Uhsupp. Hoe, wat, waarom is nog allemaal niet duidelijk.

Zondag 25 februari wordt de Galaxy S9 en S9+ officieel onthuld. Vanaf wanneer de telefoon te koop zal zijn, is nog niet bekend. Wil je als eerste weten wanneer? Bij diverse aanbieders waaronder KPN kun je je inschrijven en krijg je een mailtje wanneer de telefoon te koop is.

Lees ook: Voor de luxepoes: Zó krijg je moeiteloos een upgrade naar businessclass