Dit zijn ze dan: de verleiders van Temptation Island 2018

Media door Laura

Nog maar twee weken en dan barst het heerlijkste guilty pleasure programma van de lage landen los: Temptation Island! Terwijl de identiteit van een aantal verleidster van het aankomende seizoen de afgelopen maanden uitlekten, was het aan de mannenkant nog vrij rustig. Tot nu toe! Zojuist zijn de beelden van de acht verleiders vrijgegeven. Zo te zien wordt dat weer smullen!

temptation island 2018 verleiders

Fabrizio (25)

Deze Cool Guy uit Houthalen heeft zijn eigen tattoozaak. Fabrizio wist vrouwen altijd perfect te verleiden. Trouw zijn in een relatie? Dat bestaat het volgens hem niet meer. En in Temptation gaat hij dit bewijzen. Zijn troeven? Een gespierd lijf vol sexy tattoos en een luisterend oor. Hij valt op blonde vrouwen met blauwe ogen, maar eindigt toch steeds met een brunette.

Lees ook: Zo kun je de afleveringen van Temptation Island al eerder zien

 

temptation island 2018 verleiders

Tijs (24)

Tijs uit Laakdal werkt als bouwvakker en is een vlotte, zelfzekere babbelaar. In drie jaar heeft hij naar eigen zeggen zo'n 120 vrouwen verleid met zijn vlotte praatjes. Zijn motto: “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on”. Classy! Tijs is niet van de 'tutjes', maar valt op vrouwen die “one of the guys” zijn.

 

temptation island 2018 verleiders

Joshua (20)

Laat je niet in de maling nemen door de ‘ideale schoonzoon-look’ van Joshua uit Balen. Deze foute man doet in zijn vrije tijd aan motorcross, maar wil graag doorbreken in de modellenwereld. Om te verleiden schakelt Joshua zijn prachtige azuurblauwe ogen in. Zijn tactiek is eerst bezinnen, dan bespringen. Een vrouw in een relatie vereist volgens hem een rustigere aanpak.

 

temptation island 2018 verleiders

Andrea (23)

Andrea uit Maasmechelen is een vlotte, grappige Italiaanse macho met een klein hartje. Hij is aan de slag als autotester, maar naast de werkvloer leeft hij Temptation Island. Zijn slaagkansen schat hij hoog in: volgens hem gaat hij met drie van de vier vrouwen aan de haal. Een type heeft hij niet. Volgens hem worden ze allemaal mooier na een aantal glazen alcohol.

 

temptation island 2018 verleiders

Gino (27)

Deze mooiboy uit Den Haag staat bekend als een hartenbreker. Monogaam zijn is niks voor hem en hij is dan ook snel uitgekeken op een vrouw. Iedere zaterdagavond is Gino's time to shine, volgens hem zou zijn deelname dus weleens voor leuk beeldmateriaal kunnen zorgen.

 

temptation island 2018 verleiders

Tomas (23)

Deze Hagenees is naast bootcamptrainer, ook student Media, Informatie & Communicatie. Hij wordt naar eigen zeggen niet snel verliefd en gelooft niet in monogamie. Gelukkig is hij communicatief sterk en maakt hij graag plezier. De ideale Temptation-combo. Zijn tactiek? Speelveld verkennen, target kiezen, scherpstellen en tot het uiterste gaan.

 

temptation island 2018 verleiders

Tireily (21)

Deze Zwollenaar is door een vriend ingeschreven als grap, maar wil zichzelf toch bewijzen als de ideale verleider. Hij vindt zichzelf hét mannelijke totaalplaatje. Tireily is artiest, houdt van sport en gaat altijd voor de overwinning. Een vrouw verleidt hij door zo opvallend mogelijk naar haar te kijken, totdat ze er een beetje ongemakkelijk van wordt…

 

temptation island 2018 verleiders

Matthew (26)

In Amsterdam is Matthew administratief medewerker, maar op Temptation Island is hij vastbesloten de Keizer te worden. Deze bad guy met een zachte kant heeft last van bindingsangst, maar komt uiterst zelfzeker en zelfs een tikkeltje arrogant voor de dag. Volgens hem is hij de ultieme verleider die de kunst van het zoenen volledig onder de knie heeft.

 

Lees ook: Foto: Dit is het nieuwe liefje van Temptation Islands Saartje

Beeld: RTL