Bachelor Paul reageert op geruchten: is hij nou advocaat of niet?

Media door Zita

We leren de Bachelors Paul Roos en Rien Welsink steeds beter kennen. Van Paul Roos weten we onder andere dat hij advocaat is. Of nee, wacht, toch niet. Of toch wel? Wij weten het niet meer. Er gingen geruchten rond dat Paul helemaal geen advocaat is en daardoor ontstond er een hoop rumoer. Paul reageert nu zelf op de geruchten en geeft antwoord op de vraag of hij nou wel of geen advocaat is.

Lees ook: Huh? Liegt Paul uit De Bachelor over zijn beroep en is hij helemaal geen advocaat?

Paul Roos advocaat?

Paul doet als onbekende Bachelor mee aan het programma. We wisten hierdoor nog niet zo veel van hem, behalve dat hij advocaat is. Toch beweerde Yvonne Coldeweijer dat Paul helemaal geen echte advocaat is, maar alleen jurist is en dat zijn advocatenverhaal niet helemaal klopt. Wat vindt Paul hier zelf van?

Farja Farvardin  aka Fawry interviewt Paul namens RTL en Paul reageert heel cooltjes voor de camera. "Ik moest daar een beetje om lachen, want ik dacht: factcheck dat nou eens heel even, want dat zou heel makkelijk zijn. Bel mijn oud-werkgever, dan ben je er heel snel achter. Ik ben gestopt als advocaat. Ik had een contract als advocaat-medewerker. Dat wil zeggen dat je de opleiding hebt afgerond, je stage hebt afgerond, contract voor onbepaalde tijd. Dus ik nodig haar van harte uit om dat te checken. Dan is dat verhaal meteen de wereld uit." Paul is dus echt gestopt als advocaat om mee te doen aan het programma.

Lees ook: Aha! Hier kennen we Eline uit De Bachelor nog meer van

Wat doet Paul nu voor werk dan?

Aansluitend vraagt Farja nog wat voor werk hij nu dan doet, nu hij geen advocaat meer is. Hij geeft aan dat hij als jurist bij een bank werkt. Daar had Yvonne dus wel gelijk in.

Tot nu toe vindt Paul de afleveringen heel erg leuk om terug te zien. Hij heeft zeker geen spijt van zijn deelname en geeft aan dat hij het een hele mooie kans vond om een maand lang op Zanzibar te zitten met 26 mooie dames. En concurrent Rien? Paul geeft aan dat het zeker niet alleen een concurrentiestrijd was, maar dat ze ook veel plezier hebben gehad samen.