Stopt makelaar Alex van Keulen bij Kopen Zonder Kijken om deze stap te zetten?

Media door Zita

Iedere week kijken we met veel plezier naar Kopen Zonder Kijken. We zien hoe Martijn Krabbé, Alex van Keulen, Bob Sikkes en Roos Reedijk mensen gelukkig maken met een huis. Samen vormen ze een goed team, maar misschien niet voor lang meer. Makelaar Alex overweegt namelijk om te stoppen met het programma en om een andere grote stap te zetten in zijn leven.

Alex van Keulen

Als we kijken naar Kopen Zonder Kijken, is het programma niet compleet zonder makelaar Alex van Keulen. Hij weet iedere keer een prachtig huis uit te zoeken voor de deelnemers. In een interview met De Telegraaf vertelt hij dat hij ook andere plannen heeft voor de toekomst. Hij is namelijk op zoek naar een permanent onderkomen in Spanje. Ja, wie wil dat nou niet, dus we geven Alex groot gelijk. Hij wil samen met zijn vrouw en schoonmoeder die kant op vertrekken zodra zijn zoon uit huis is. “Ik ze me al helemaal elke dag lopen op een gezellig boulevard, geweldig”, vertelt Alex. Wat hij in Spanje wil doen? “Ik zou het heel leuk vinden om tours te geven in Spanje. Met een groepje Nederlandse toeristen op stap in Valencia en hen een verrassende kant van de stad laten zien.” Nou, wij melden ons bij deze aan!

Afscheid nemen

Alex weet goed wat hij wil en hij is zich dan ook nu al aan het voorbereiden om het afscheid bij het productiebedrijf van Kopen Zonder Kijken. Hij heeft zelfs al tegen het productiebedrijf gezegd dat ze op zoek moeten naar ‘een jonge God’ om hem tegen die tijd te vervangen. “Iemand die er goed uitziet, haha. Dat is voor de kijkers ook prettiger. Ik ga al richting de zestig.”

Lees ook: Een historisch moment in eerste aflevering Kopen Zonder Kijken: "Je bent de eerste"

Dankbaar

Ondanks dat Alex heeft aangegeven dat hij te zijner tijd wil stoppen, wil het team geen afscheid van hem nemen. “Ik ben Martijn Krabbé en iedereen die bij het programma achter de schermen werkt, heel dankbaar.”

Martijn Krabbé

Eerder deelden wij het verdrietige nieuws dat er bij Martijn Krabbé een vorm van kanker is gevonden. Dit deelde hij in een bericht op Instagram. Hij laat daarin weten dat zijn gezin in hij hier verdrietig over zijn en dat ze tijd nodig hebben om dit te verwerken.

Lees ook: Heftig! Martijn Krabbé heeft een vorm van kanker: "Treurig nieuws, maar zie genoeg kansen"