Heftig! Martijn Krabbé heeft een vorm van kanker: "Treurig nieuws, maar zie genoeg kansen"

Media door Zita

Martijn Krabbé kennen we als een vrolijke presentator, maar deze ochtend deelt Martijn een stuk minder vrolijk nieuws. Er is bij hem namelijk een vorm van kanker gevonden. Dat is voor hemzelf, maar voornamelijk ook voor zijn familie erg heftig.

Kanker bij Martijn Krabbé

Martijn deelt het verdrietige nieuws aan zijn volgers in een Instagram-post. Voor Martijn en zijn gezin is humor een grote troost. “Voor mijn gezin is dit het moeilijkst”, schrijft hij in de post. “Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten.” Martijn schrijft dat over kanker niet valt te lachen, maar zijn gezin het toch voor elkaar heeft gekregen. “Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor.”

Lees ook: Martijn Krabbé verklapt geheim van huwelijk met Deborah: "zo simpel"

Behandelen

Martijn blijft positief. Het is treurig nieuws, maar hij ziet nog genoeg kansen om zichzelf te laten behandelen. Wel trekt hij zich nu terug en vraag hij om privacy, want natuurlijk heel begrijpelijk is tijdens zo’n intens proces. “Ik kom wel weer in de lucht als we van de schrik zijn bekomen”, schrijft hij. Martijn hoop nu vooral dat hij een beetje met rust gelaten wordt. Hieruit begrijpen wij dat hij dit nieuws ook zelf nog niet zo lang weet.

Meer op Instagram

Werkzaamheden

Het is niet helemaal duidelijk of hij al zijn werkzaamheden ook stillegt. Dat zou natuurlijk wel een begrijpelijke keuze zijn. Wel zien we Martijn nog in het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken. Op maandag 11 maart kun je namelijk al de eerste aflevering zien om 20.30 uur bij RTL4. Daarna kun je het natuurlijk ook terugkijken (of vooruitkijken) via streamingdienst Videoland.

Wij wensen Martijn en zijn gezin in ieder geval veel sterkte toe.

Lees ook: Yes! Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken bijna van start: op déze datum begint het weer