Yes! Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken bijna van start: op déze datum begint het weer

Media door Jennifer

Op tv vind je niet veel succesvolle woonprogramma's, maar ze bestaan zeker wel. Kopen Zonder Kijken is zo'n tv-programma, waarbij mensen massaal voor de buis zitten (én over praten op social media). Goed nieuws voor de fans, want het nieuwe seizoen komt eraan! En no worries: de startdatum van seizoen 7 valt nog in de eerste helft van het jaar. *wink*

Kopen Zonder Kijken: seizoen 7

In het populaire realityprogramma Kopen Zonder Kijken zien we telkens een koppel, die maar geen geschikt huis kan vinden. Nog steeds is de woningmarkt oververhit. Er zijn vaak te weinig, betaalbare huizen of gewoonweg niet genoeg woningen. Dat terwijl het aantal woningzoekenden ondertussen blijft groeien. Niet gek dus dat tv-programma Kopen Zonder Kijken alweer zes seizoenen achter de rug heeft en bijna begint aan seizoen 7. Al zorgt het woonprogramma ook vaak voor een hoop reacties op social media.

Net als voorgaande seizoenen wordt ook seizoen 7 van Kopen Zonder Kijken weer gepresenteerd door Martijn Krabbé. Vervolgens worden de deelnemers zoals gewoonlijk bijgestaan door makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk.

Lees ook: Wow! Door Kopen Zonder Kijken-aflevering kregen meer mensen interesse in pleegzorg

Wanneer op tv?

Welke koppels een woning krijgen in het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken, weten we natuurlijk nog niet. Maar gelukkig hoeven fans niet lang te wachten. De startdatum van seizoen 7 is namelijk niet ver weg meer. Op maandag 11 maart kun je namelijk al de eerste aflevering zien om 20.30 uur bij RTL4. Daarna kun je het natuurlijk ook terugkijken (of vooruitkijken) via streamingdienst Videoland.

Lees ook: Santosh en Vanity dankbaar voor woning in Kopen Zonder Kijken: "mogen we knuffelen?"