Oeh! Lindsay Lohan scoort weer rol in nieuwe kerstfilm op Netflix

Media door Jennifer

De kerstdagen zijn nog maar net achter de rug en velen sporten weer de kilo's eraf van de kerstdiners. Ondertussen worden alvast nieuwe kerstfilms aangekondigd. Zo kondigt Netflix hun nieuwe kerstfilm Our Little Secret aan. Een film met een paar bekende acteurs, waaronder wederom Mean Girls-actrice (en comeback queenLindsay Lohan. Oeh!

Lindsay Lohan in nieuwe kerstfilm op Netflix

Na haar succesvolle periode met films als Mean Girls en The Parent Trap nam Lindsay Lohan een lange 'break' van zo'n tien jaar. Al gebeurde er toentertijd privé wel veel rondom de actrice. Inmiddels is ze echter weer terug en het lijkt niet van korte duur. Er is namelijk een nieuwe Netflix kerstfilm aangekondigd, Our Little Secret, en Lindsay heeft één van de filmrollen. Oeh!

In de nieuwe Netflix kerstfilm zien we twee ex-geliefden, die een week met elkaar worden opgescheept tijdens kerst. Ze ruziën inmiddels wat af, maar moeten helaas toch echt samen kerst vieren. Dit doordat hun nieuwe partners familie van elkaar blijken te zijn. Dat belooft dus een kerst vol vuurwerk...

Comeback als actrice

Zoals gezegd is het voor Lindsay niet de eerste Netflix kerstfilm. In 2022 maakte ze namelijk haar officiële comeback met de film Falling for Christmas. Voor Netflix bleek dit destijds een hitfilm. Het scoorde immers 31,2 miljoen views in de eerste vier dagen na de release. Echter kreeg Lindsay meteen een contract voor twee films. Dat ze in nog een film op Netflix zou spelen, zat dus wel in de pijplijn.

Naast Lindsay spelen trouwens ook onder andere actrice Kristin Chenoweth (bekend van Wicked en Glee) en Ian Harding (bekend van Pretty Little Liars). De film wordt geregisseerd door Stephen Herek. Wanneer Our Little Secret op Netflix verschijnt is voorlopig nog onbekend.

Lees ook: OMG! De gigantische villa van 'Regina George' uit Mean Girls staat te koop