WIDM-kijkers zijn helemaal dol op Jeroen & Kees: "wist niet dat ik dit duo nodig had"

Media door Jennifer

Fans van Wie is de Mol? zijn weer lekker aan het speuren. Al is de zoektocht nog niet makkelijk, want het nieuwe seizoen is pas net begonnen. Wie de mol is, blijft dus nog even gissen. Wel weten we inmiddels wie de favorieten van het seizoen zijn. Op social media praten WIDM-kijkers namelijk massaal over het nu al iconische duo Kees van der Spek en Jeroen Spitzenberger.

WIDM-kijkers helemaal fan van Jeroen en Kees

Bij het populaire tv-programma Wie is de Mol? gaat het niet alleen om de zoektocht naar de mol. Kijkers genieten namelijk bijvoorbeeld ook van de altijd mooie locaties. Dit seizoen speelt alles zich af in het land van de tequila en sombrero's: Mexico. Daar heeft een groep BN'ers zich weer verzameld, dat onder meer bestaat uit misdaadjournalist Kees van der Spek en acteur Jeroen Spitzenberger. Dat zijn op het eerste gezicht twee bekende mensen, die totaal niets met elkaar hebben. Toch hebben ze een opvallend goede chemie in WIDM. Vooral in aflevering 3 van Wie is de Mol? zien we Kees en Jeroen veel als duo en de WIDM-kijkers zijn helemaal fan.

Zo zitten Kees en Jeroen tijdens de eerste opdracht gezellig naast elkaar. Dit zorgt daardoor voor een aantal vrolijke scènes, waarbij vooral Jeroen erg enthousiast reageert op de pubquiz. Al lijkt het alsof Kees bewust naast hem zit. Wil hij hem in de gaten houden? Of wellicht is het juist andersom... Hoe dan ook vormen de twee een heerlijk duo. Op socialmediakanaal X praten kijkers massaal over de twee.

Iconisch duo

Als het aan de kijkers van Wie is de Mol? ligt, mogen Kees en Jeroen zo lang mogelijk in het tv-programma blijven. Ze zorgen namelijk voor een hoop vermaak bij de fans. "Ik wist niet dat ik dit duo nodig had," reageert een kijker lachend, terwijl een ander zegt: "Kees en Jeroen zijn die twee gasten, die vroeger op school nooit naast elkaar mochten zitten." Ha! Een nieuwe, favoriete bromance lijkt geboren.

Wie is de Mol?

Natuurlijk blijven kijkers van WIDM ook scherp op de deelnemers. Eén van hen is namelijk de mol, die de opdrachten probeert te saboteren. Bij een hoop fans staat onder andere Kees hoog op het lijstje van verdachten, zien we in bijvoorbeeld de Wie is de Mol?-app. Daar verdenkt 20% van alle meespelende fans, waardoor hij op twee staat na Anna. Een fan op X suggereert bijvoorbeeld dat Jeroen "de perfecte afleiding" is voor 'mol' Kees. Zo zien we in de eerste opdracht in aflevering 3 alleen al, hoe Jeroen allemaal foute antwoorden eruit floept. Voor de mol is dit inderdaad een goed dekmantel. Of is Jeroen zélf de mol?

Lees ook: Oeh! Dít zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?