Oeh! Dít zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Media door Jennifer

Het gesmoes over mogelijke kandidaten van Wie is de Mol? kan stoppen. AVROTROS heeft zojuist via Instagram de tien BN'ers bekendgemaakt, die komend seizoen meedoen aan het populaire tv-programma. Deze kandidaten gaan vanaf januari 2024 in Mexico op jacht naar de mol. We kunnen niet wachten!

Wie is de Mol 2024: kandidaten

Bij het populaire tv-programma Wie is de Mol? is het vanzelfsprekend, dat de geruchten van tevoren al de wereld ingeslingerd worden. Ook nu werd vooraf volop gespeculeerd over mogelijke kandidaten van het nieuwe seizoen, dat in januari 2024 begint. En blijkbaar kunnen we best vertrouwen op de fanatieke molloten, want het kandidatenlijstje van destijds heeft veel weg van de definitieve kandidatenlijst. OMG! AVROTROS heeft zojuist via Instagram bekendgemaakt, welke BN'ers deze keer op jacht gaan naar de mol. En dit zijn dus de tien kandidaten, waarvan één dé manipulatieve mol is:

  1. Rian Gerritsen (actrice)
  2. Babs (pop-rapper)
  3. Jeroen Spitzenberger (acteur)
  4. Kees van der Spek (misdaadverslaggever)
  5. Janey Jacké (dragqueen)
  6. Rosario 'Sor' Mussendijk (muzikant)
  7. Fons Hendriks (presentator en verslaggever)
  8. Tooske Ragas (presentatrice)
  9. Anna Gimbrère (wetenschapsjournalist)
  10. Jip van den Toorn (stripmaker en De Slimste Mens-finalist)

Mollenjacht in Mexico

Zoals gezegd zijn de BN'ers dit seizoen afgereisd naar Mexico. Een aantal dagen geleden publiceerde AVROTROS al de eerste beelden van Wie is de Mol? 2024, waarin we vooral veel tarotkaarten zien. Zouden de tarotkaarten misschien net zo waardevol zijn als jokers en vrijstellingen? Overigens was, net als de kandidaten, ook de locatie eerder uitgelekt. Fanatieke Wie is de Mol?-fans zijn nou eenmaal goed in speuren. Don't blame them. Het ging namelijk alleen om een foto van een theater, maar een oplettende fan wist meteen dat dit in Mexico was. Wow! De kans is echter groot, dat de jacht op de mol een stuk lastiger wordt. De makers zullen ons vast met gemak weer op het verkeerde spoor zetten.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? begint op zaterdag 6 januari 2024. Vanaf dan is het elke zaterdag te zien om 20.30 uur bij NPO1.

Lees ook: Jacht op de Mol gestart: dit zijn de eerste beelden van nieuwe seizoen Wie is de Mol?