Oeh! Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders is vanaf deze datum te zien

Media door Zita

Ben jij ook groots fan van Wie is de Mol? en heb je altijd al het idee gehad dat je een de perfecte mol zou zijn? Dan ben je niet de enige. Een aantal onbekende Nederlanders kregen de kans om mee te doen aan het programma en dit wordt binnenkort uitgezonden, hoe leuk!

Lees ook: Wow! Zó veel moet je betalen voor de boete bij Wie is de Mol? als je iets verklapt

Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders

Meedoen aan Wie is de Mol?, dat is voor velen een grote droom. Al enige tijd gingen er wat geruchten rond over een seizoen  zónder bekende Nederlanders. Nu is dit officieel bevestigd door omroep AVROTROS. Yay! De laatste keer dat dit programma zonder bekende Nederlanders was, was in 2003. Alle seizoenen daarna waren met bekende Nederlanders, dus het werd weer eens tijd. De kandidaten van dit speciale seizoen wisten niet dat ze meededen aan deze speciale editie. De kandidaten vertrokken naar Oman en reizen naar de hoofdstad Muscat, waarna ze vervolgens doorreizen naar de Wahiba-woestijn. Wat wordt gegarandeerd een betoverende reis, net zoals bij de reguliere seizoenen.

Hila Noorzai

Dit speciale seizoen wordt niet gepresenteerd door Rik van de Westelaken, maar door Hila Noorzai. Hila deed zelf mee aan het programma in 2023. Zij neemt eenmalig het stokje over van Rik voor deze speciale editie. In 2025 presenteert Rik het reguliere seizoen weer.

Deze speciale editie van Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start en wordt dus niet op tv uitgezonden.

hila noorzai | NL Beeld | Arjo Frank