Wacht effe: is dít de locatie waar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol is opgenomen?

Media door Jennifer

Wanneer een nieuw seizoen van Wie is de Mol? in aankomst is, draait de geruchtenmolen altijd op volle toeren. Fans van WIDM, ook wel molloten genoemd, zijn nou eenmaal erg fanatiek. De opnames van Wie is de Mol? liggen inmiddels achter de rug en het lijkt erop, dat de locatie van het nieuwe seizoen is uitgelekt. Wie is de Mol 2024 wordt mogelijk een seizoen vol sombrero's en tequila. *wink*

Wie is de Mol 2024: is dit de locatie?

Na afloop van een seizoen Wie is de Mol? vallen de vele kijkers altijd weer in een zwart gat. Wekenlang zitten miljoenen mensen aan de buis gekluisterd of achter hun laptop om die ene prangende vraag te beantwoorden: Wie is de Mol? En dan is de speurtocht ineens klaar. Nooo! Gelukkig ontstaat vervolgens rond mei of juni vaak weer rumoer onder de WIDM-fans, molloten genoemd. Dan begint namelijk een nieuwe speurtocht: het speuren naar hints van het nieuwe seizoen. Meestal vinden in mei en/of juni namelijk de opnames plaats van het tv-programma. Daarom zijn de speurneuzen rond deze periode extra alert op de BN'ers. Is iemand ineens minder actief? Of plaatst iemand vaker oude foto's? Dan komt de persoon meteen op het lijstje van mogelijke kandidaten.

Al worden soms ook echt sterke hints uitgelekt, zoals nu het geval is op een Wie is de Mol?-forum. Dit ontdekte molloot Max van De Telegraaf via het wieisdemol.com/forum. Daar heeft gebruiker Sanmol laatst een foto gepost, waar een cameraman op te zien is samen met WIDM-presentator Rik van de Westelaken. De gebruiker zag deze foto en wist meteen: dat is in de stad Mérida en dat ligt dan weer in Mexico. Max vergeleek de foto met andere foto's van het Mexicaanse theater en de geruchten lijken waar. Oeh!

wie is de mol 2024 locatie Mexico

Mogelijke kandidaten

Naast de locatie gaan er verder ook al geruchten over mogelijke kandidaten van Wie is de Mol 2024. Zo denkt Max op de mysterieuze foto wetenschapper Anna Gimbrère te herkennen. Daarnaast gaan op het forum nog wat andere namen rond. Zo staat presentatrice Tooske Ragas op het mogelijke kandidatenlijstje, maar ook acteur Jeroen Spitzenberger, stripmaker en De Slimste Mens-kandidaat Jip van der Toorn, muzikant Sor, Justin Mooijer (bekend als drag queen Janey Jacké) en politiek verslaggever Sam Hagens. Interesting.

Lees ook: Hier geeft Wie is de Mol?-winnaar Daniël Verlaan zijn prijzengeld aan uit