Jacht op de Mol gestart: dit zijn de eerste beelden van nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Media door Jennifer

De jacht op de Mol is nu echt gestart! Voor de diehard fans was de zoektocht al gestart, maar nu worden ze eindelijk verblijd met nieuws over het nieuwe seizoen. Op Instagram onthullen de makers namelijk de eerste beelden van het seizoen, dat op 6 januari 2024 van start gaat. En de geruchten blijken waar: het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is inderdaad opgenomen in Mexico. OMG!

Wie is de Mol 2024: eerste beelden

Het is niet voor niets al jarenlang vaste prik voor velen. Wie is de Mol? scoort nog altijd als een tierelier op tv. Dat komt waarschijnlijk mede door de hoeveelheid spanning, die de makers telkens in de afleveringen gooien. Alleen al de eerste beelden van Wie is de Mol? 2024 beloven veel goeds, zo zien we op de Instagram van het tv-programma. "Do you want to know the future?" vraagt een waarzegster mysterieus. Daarna zien we in een glazen bol diverse beelden voorbijkomen uit het nieuwe seizoen. Het speelt zich deze keer af in het land van de tequila's en sobrero's: Mexico. In de teaser zien we onder meer een heleboel tarotkaarten en muzikanten. Het lijkt het begin van nog meer groot nieuws. Vervolgens verschijnt namelijk een datum in beeld: 21 november. Op deze datum moet je de website van Wie is de Mol? even extra goed in de gaten houden. Zouden dan de kandidaten bekend worden gemaakt?

Op dit moment staan alleen de tarotkaarten op de website en daarnaast natuurlijk de teaser. Deze kun je hieronder ook bekijken:

Mexico als locatie

Dat Mexico de locatie is van het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen in 2024, wisten de diehard fans - ook wel molloten genoemd - overigens al. Drie weken geleden lekte namelijk al een foto uit, waarop onder andere presentator Rik van der Westelaken te zien was. Een oplettende fan herkende meteen de locatie: een theater in Mexico. Het bewijst weer eens, hoe goed de molloten zijn in speuren naar de Mol. Geen wonder dat de zoektocht elk jaar weer zo lastig is.

Geruchten kandidaten

Hoe dan ook is de locatie nu officieel bekend. Nu is het alleen nog wachten op de bekendmaking van de nieuwe deelnemers. Al gaan ook hierover de geruchten rond. Zo staan wetenschapper Anna Gimbrère, acteur Jeroen Spitzenberger, presentatrice Tooske Ragas op het lijstje van mogelijke kandidaten. Daarnaast worden ook stripmaker en De Slimste Mens-kandidaat Jip van der Toorn, muzikant Sor, Justin Mooijer (bekend als drag queen Janey Jacké) en politiek verslaggever Sam Hagens genoemd.

Vanaf zaterdag 6 januari 2024 worden de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? uitgezonden bij NPO1.

Lees ook: Wacht effe: is dít de locatie waar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol is opgenomen?