Hier geeft Wie is de Mol?-winnaar Daniël Verlaan zijn prijzengeld aan uit

Media door Rochèll

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we allemaal voor de buis zaten om de finale van Wie is de Mol? 2023 te kijken. Jurre Geluk bleek de mol te zijn, en Daniël Verlaan ging ervandoor met de winst. Een behoorlijke winst, namelijk: 11.650 euro. Op Twitter deelt hij met zijn volgers hij wat hij met het prijzengeld gaat doen.

Winnaar Wie is de Mol 2023

Daniël Verlaan won Wie is de Mol 2023. Hij heeft zijn prijzengeld inmiddels mogen ontvangen. Van de gewonnen 11.650 euro is een deel opgegaan aan belasting. Daniël heeft na aftrek van de belasting een bedrag van 8213,25 euro op zijn rekening gestort gekregen. Wat hij met het prijzengeld gaat doen? Daar weet de techjournalist wel een antwoord op:

4000 euro heeft hij al overgeboekt naar de Vereniging Van Onderzoeksjournalisten. Er gaat 2000 euro naar een diner voor medekandidaten en vertrouwenspersonen. Met 2000 euro koopt hij zijn vakantiedagen terug, die hij voor zijn deelname aan Wie is de Mol? moest opnemen. En de overige 213 euro? Die gaat naar Star Wars Lego, schrijft hij.