Foto: is dit het bewijs dat Olcay de Mol is?

Media door Michelle Habets

Nog maar één nachtje slapen en dan weten we wie de trip naar Georgië heeft gesaboteerd. De overgebleven kandidaten van het programma 'Wie is de Mol?' zijn presentator Jan Versteegh, muzikant Ruben Hein en modeontwerpster Olcay Gulsen. Vooral de laatste kandidate heeft een grote kans om de mol te zijn, want na de paranormale koe is er nog meer bewijs opgedoken dat Olcay de Mol is!

Lees ook: Niet getreurd voor Wie is de Mol-fans: er komt iets heel leuks aan

Instagram

Op haar Instagram postte zij gisteravond een selfie met een glas thee voor haar neus. In dit thee glas zit een theezakje en aan het einde van dit zakje hangt een kaartje. Op dit kaartje wordt door het merk Pickwick vaak een vraag gesteld. Maar de vraag die op het kaartje van dit theezakje staat is anders dan anders, er staat namelijk: ‘Wie denk jij dat ‘De Mol’ is?’. Hmm.. Een beetje verdacht als je het ons vraagt.

 

Meer hints

Maar dat is niet de enige hint die volgens veel Molloten er op wijst dat Olcay de mol is. Zo zijn er verschillende tweets die erop wijzen dat zijn de Mol kan zijn. Zouden zij gelijk hebben? We zullen het morgenavond om 20.30 uur weten!

Lees ook: Yolo-verleidster werkt iedereen op de zenuwen in Temptation Island