Niet getreurd voor Wie is de Mol-fans: er komt iets heel leuks aan

Media door Michelle Habets

Ben jij een echte 'Molloot' en moet je stiekem huilen omdat je na zaterdagavond jouw favoriete programma weer moet missen? Pak een zakdoek, snuit je neus en droog je tranen. Je gebeden zijn namelijk verhoord: er is een Belgische variant gemaakt en deze lijkt heel erg op jouw lievelings tv-serie!

Lees ook: Kijkers verbijsterd om egoïstische jongen in De Leugendetective

Levend begraven

De Belgische zender ‘Vier’ postte de trailer van het nieuwe programma 'De Mol', waarin is te zien dat de deelnemers afreizen naar het zonnige Mexico. De trailer heeft meer weg van van een horrorfilm dan onschuldig tv-programma: We zien cactussen in brand vliegen en piñatas uit elkaar knappen in combinatie met een computerstem die steeds vraagt of wij hem hebben gemist. Als klap op de vuurpijl zien we deelnemers levend begraven worden... Nogal griezelig!

Onbekende kandidaten

Twijfel je om De Mol te gaan volgen omdat je niet op de hoogte bent van de Belgische showbizz? No worries, er doen alleen onbekende mensen aan het programma mee. Dit is tegelijkertijd ook het enige grote verschil met de Nederlandse variant.

De Mol is vanaf 25 maart op de Belgische zender Vier te zien, maar je kunt het programma ook volgen via de website. Zie hieronder alvast de trailer:

Lees ook: Barbie openhartig over gezondheid: ‘Ik kamp met verslavingen en borderline’

Beeld: Vier