Kijkers verbijsterd om egoïstische jongen in De Leugendetective

Media door Roos

Gisteravond was de tweede aflevering van het programma De Leugendetective, waarbij stellen om de tafel gaan zitten met leugenexpert Daniel Ribacoff voor een eerlijk gesprek. Deze week kwamen Orlanda en Enrique langs en Enrique's ongeinteresseerde houding maakte heel wat los bij kijkend Nederland..

Hij vindt zichzelf het knapst

Orlanda heeft haar vriend Enrique meegesleurd naar de leugendetective, omdat ze wil weten hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Hij is niet meer de man waar ze eerder verliefd op werd en sinds het stel nu een jaar samenwoont gunt hij haar eigenlijk geen blik meer waardig. Voor wie het programma heeft gemist en een indruk wil krijgen van de beste man: wanneer ze hem de vraag stelt wie van de twee hij het knapst vindt, zegt hij zichzelf. Autsch, die zit. 

Wel energie voor gamen

Lang verhaal kort: zij wil zich weer speciaal voelen, hij wil losgelaten worden. Met andere woorden, waarom maak je het niet uit Enrique?! Zijn eigen bedprestaties geeft Enrique een magere 7, omdat hij wel toegeeft lui te zijn. Waarop Orlanda terugkaatst dat hij de energie die hij in gamen steekt ook wel in bed kan gebruiken.. Pfoe, een eerlijk gesprek is het zeker.

Lees ook: Barbie openhartig over gezondheid: ‘Ik kamp met verslavingen en borderline’

Orlanda zal nooit op 1 staan

Als klap op de vuurpijl geeft Enrique eerlijk toe dat Orlanda voor hem nooit op de eerste plek zal staan. Zelfs als ze vijf dagen per week van huis is, wil hij in het weekend geen tijd voor haar vrij maken. Daniel Ribacoff sluit het gesprek wijselijk af met: "Orlanda, het zal niet meer worden zoals het ooit was. Ik snap het, hij snapt het, alleen jij niet."

Kijkers zijn verbijsterd over het feit dat Orlanda genoegen neemt met de relatie en vinden dat ze zo snel mogelijk weg moet wezen uit deze ongezonde relatie. 

Kijk hier de hele aflevering van De Leugendetective.

Beeld: RTL

Lees ook: Saar Koningsberger is bevallen en dit is de eerste foto