Hallo vriendjes: Bassie & Adriaan krijgen een eigen documentaire

Media door Elsemieke

De kans is heel groot dat jij ook met Bassie en Adriaan bent opgegroeid als je geboren bent in de 80's of 90's. De goedlachse clown en zijn maat Adriaan zorgden altijd voor flink wat vertier tijdens onze kindertijd. Ben jij nog steeds een beetje fan van het olijke duo? Dan hebben we goed nieuws! Er komt namelijke en heuse Bassie en Adriaan documentaire.

Bassie & Adriaan krijgen een eigen documentaire

Allememaggies! Was je vroeger fan van clown Bassie en zijn acrobaat Adriaan? Dan word je hier stiekem vast heel blij van. Toen we hoorden dat er een Bassie en Adriaan docu komt, sprongen we een gat in de lucht. Het management van het duo laat aan RTL Bouelvard weten dat ze nog veel ongebruikte interview-materiaal hebben liggen. En daar moet iets mee gedaan worden! De inmiddels 87-jarige Bassie en zijn 80-jarige broertje Adriaan zijn al op hoge leeftijd, dus ze vonden het zonde als er niets met het beeldmateriaal gedaan wordt. Bas van Toorn - die clown Bassie speelt - is namelijk al heel lang ernstig ziek. Hij heeft een auto-immuunziekte en het gaat steeds slechter met zijn gezondheid. 

Lees ook: De levenslessen van Bassie en Adriaan

Zwemmen in Bacardi Lemon

Fun fact: naast Bassie en Adriaan krijgt ook volkszanger Mart Hoogkamer een rolletje in de documentaire. De zanger maakte onlangs een cover van het lied 'De Spaanse Zon' van Bassie en Adriaan. Extra leuk: ook Robin de robot krijgen we te zien in de docu. Wanneer de documentaire precies verschijnt, is nog onbekend. Maar we houden je op de hoogte!