Rico Verhoeven geef update over dochter nadat ze haar rug brak

Media door Elsemieke

Het 10-jarige dochtertje van kickboxer Rico Verhoeven en Jacky Duchenne heeft haar rug gebroken toen ze aan het spelen was. Op school was ze van het klimrek gevallen en daarna ging ze een heftige tijd in. Vandaag geeft moeder Jacky een update over haar dochter aan RTL Boulevard.

Lees ook: Heftig! 10-jarig dochtertje van Rico Verhoeven breekt haar rug

Rico Verhoeven geef update over dochter nadat ze haar rug brak

Jacky, de vrouw van Rico Verhoeven, deelde destijds in een story op Instagram wat er gebeurd was. '"Ze is op school gevallen van een klimrek. De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons tweeën, maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken. Nu, anderhalve week later heb ik haar voor het eerst voor een halve dag naar school gebracht". Aan Boulevard laat ze weten dat het naar omstandigheden goed gaat, maar dat Mikayla nog steeds in een ziekenhuisbed slaapt in de woonkamer. ''Ze gaat ook gewoon naar school, maar wel in een rolstoel."

Bezorgde papa

Rico Verhoeven had net voet op Amerikaanse bodem had gezet toen hij het nieuws te horen kreeg. Daarop nam hij direct het vliegtuig van Los Angeles naar Nederland genomen om bij zijn dochter te kunnen zijn en voor haar te kunnen zorgen.

Lees ook: Hoe gaat het met Adje van Mooi! Weer De Leeuw? ‘Ik word nog dagelijks herkend’