Romée van Ex On The Beach vertelt welke cosmetische ingrepen ze heeft gedaan

Media door Elsemieke

In aflevering 1 van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 kwam Romée van Zandvoort de show stelen. De blondine deed twee seizoenen geleden mee aan een ánder realityprogramma, namelijk als de ex van Zach. Sinds Romee op tv verschijnt, heeft ze flink aan zichzelf laten sleutelen. 

Romée van Ex On The Beach vertelt welke cosmetische ingrepen ze heeft gedaan

Een van de opvallendste kandidaten van Ex On The Beach 2022 is sowieso Romée. Ze is Lynn al meerdere keren in de haren gevlogen, waar iedere keer weer de security aan te pas moest komen. In haar Instagram Stories speelt ze open kaart en vertelt ze eerlijk wat ze allemaal aan zichzelf heeft laten doen qua cosmetische ingrepen. In 2017 heeft ze een borstvergroting gedaan, maar daar bleef het niet bij. "Ik heb mijn tanden laten doen, ik heb fillers in mijn lippen en botox in mijn frons en voorhoofd." Ze laat weten dat ze haar cosmetische ingrepen heeft laten doen omdat ze het persoonlijker mooier vond. "Niet omdat ik 'hetzelfde' wil zijn als anderen. Probeer jezelf niet te veel te vergelijken met het ideaalbeeld dat je ziet", geeft ze haar volgers mee. "Ik deed dit voorheen ook echt en dat drijft je echt tot waanzin."

Harrie de Hengst over dumpen 'plakkerige' Anne in Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 7

Romée van Zandvoort en Zach van Temptation Island

Toch had Romée van Zandvoort eerder haar ogen op een ander, namelijk in Temptation Island. Het fragment dat Zach stiekem via de huistablet bekendmaakte wat hij allemaal met haar wilde doen, door de playlist ‘ik wil je && hard ….’ kennen we allemaal nog. “Zodra er drank in ging werd hij wild, een of ander dier. Qua karakter zou ik dus zeker op hem kunnen vallen, ik vond het wel een leuke jongen. Hij kan heel rustig en lief zijn, maar is niet best neergezet." Kennelijk was Romée nog niet helemaal klaar met alle reality-tv, want ze heeft besloten om ook deel te nemen aan Ex On The Beach 2022.