Harrie de Hengst over dumpen 'plakkerige' Anne in Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 7

Media door Elsemieke

Al weken voordat Ex On The Beach 2022 van start ging, draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Zouden er nog bekende exen aanspoelen in seizoen 8 van de realityshow? Dat klopte, want Harrie Snijders zit inmiddels in de villa. In Ex On The Beach Double Dutch aflevering 7 doet hij afstand van de plakkerige Anne. Op Instagram geeft hij hier uitleg over.

Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 7

Joyce en Ayleen keren terug naar de villa in Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 7. Zoals we van Ayleen gewend zijn, stort ze zich direct op Giovanna, want na het incident met haar maatje Harrie, heeft Giovanna nu ruzie met Romée.”Ga niet mij of Romée testen, want wij zijn één. Je bent gewoon de lul", waarna Ayleen bovenop Giovanna springt: de beveiliging moet tot twee keer toe ingrijpen. Daarna begint Ayleen hartstochtelijk te zoenen met Harrie in het bijzijn van de hele villa. Anne haalt haar koffers uit de kamer van Harrie: plan geslaagd.

Plakkerige Anne in Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 7

Op Instagram doet Harrie de Hengst nu uit de doeken waarom hij dit zo aanpakte. "Ik was met Anne een tijdje in de villa, maar op een gegeven moment werd ze te plakkerig. Er zijn ook heel veel dingen achter de schermen gebeurd die niet zijn uitgezonden. Ze proppen twee dagen in een aflevering van 45 minuten." Maar volgens Harrie de Hengst was Anne dus ook bij andere mannen aan het plakken. "Ik laat mezelf ook niet op m'n plek zetten. Dan ben ik je gewoon voor. Plus, het is geen Boer Zoekt Vrouw, het is Ex On The Beach. Je gaat hier de liefde niet vinden. Anne en ik spreken elkaar ook niet meer. Been there, done that."

 

Dit is waar je Ayleen Bella uit Ex on the Beach Double Dutch van kan kennen

Aflevering 7 van Ex on the Beach: Double Dutch was weer een aflevering vol emotie, ruzie en lust. De Tablet of Terror was in goede shape en liet de villa op haar grondvesten schudden. In aflevering 2 van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 kwam ook Ayleen Bella de show stelen. Herken je haar ergens van? Dat zou goed kunnen! De knappe dame deed twee seizoenen geleden mee aan een ánder realityprogramma, namelijk Temptation Island. Je kan Ayleen ook al kennen van haar deelname aan Temptation Island 2019, waar ze het Heikki probeerde lastig te maken. Heikki deed samen met 'zijn' Milou mee aan drama in paradise. Heikki mistte haar enorm en hij zocht destijds daarom troost bij verleidster Ayleen. Hij had het zó leuk met haar, dat er zelfs dat ‘gevoelens ontstonden’ voor Ayleen! 

Dit is waar je Romée van Zandvoort van Ex On The Beach van kunt kennen