Via de app Readly lees je al je favo magazines voor maar € 0,99

Media door Roos

Lees jij graag tijdschriften? Dan is Readly wat voor jou. Het is een soort Spotify of Netflix, maar dan voor tijdschriften. De keuze is reuze: via de Readly app heb je keuze uit 4.000 magazines, allemaal handig gesorteerd op genre. Duik in de nieuwste nummers van je favo tijdschriften en blader eindeloos terug in eerdere nummers. Je hoeft dus nooit meer een stapel tijdschriften mee op vakantie te nemen! Beter voor het milieu en voor je portemonnee. Win-win dus, daar houden we van. En met deze scherpe zomeraanbieding wordt het wel heel aantrekkelijk. 

readly

Hoe werkt het?

In de trein, bus of op vakantie: Readly werkt heel simpel. Je downloadt simpelweg de app en je hebt al toegang tot een enorme database aan tijdschriften. Je switcht eenvoudig tussen verschillende artikelen en klikt een tijdschrift weer weg als je er klaar mee bent. Met de zoomfunctie scan je alle hoeken van de pagina makkelijk door. En met de offline-functie download je voordat je op vakantie gaat alle tijdschriften die je wilt gaan lezen, zodat je ze onderweg ook kunt lezen als je geen internet hebt.

Is er een addertje?

We horen je denken: wat is het addertje? Nou, die is er niet! Het is heel simpel: voor maar € 0,99 kun jij Readly twee maanden uitproberen. Vind je het niks? Dan zeg je je account op ieder moment kosteloos op. Maar in het waarschijnlijke geval dat je wél fan bent geworden (net als wij), kun je je membership na die twee maanden verlengen voor een tientje per maand. En dan kunnen er ook nog vier vrienden of familieleden met je meelezen, want je kunt tot vijf (beschermde) profielen aanmaken – op maximaal vijf apparaten.

Ruim 4.000 nieuwe & oude tijdschriften

Van de Glamour of Cosmo tot Elle, Psychologie en Happinez - je leest al je favoriete tijdschriften eenvoudig in één app. Met je telefoon in je hand of tablet op schoot in de tuin, op het strand of in de trein. De app van Readly heeft altijd de nieuwste magazines, maar je kunt ook terugbladeren in oudere edities. Binnen de app switch je eenvoudig tussen verschillende magazines. Je skipt dus met gemak de dingen die je niet interessant vindt!

Net zo enthousiast geworden als wij? Probeer Readly twee maanden voor maar € 0,99 cent via deze link!