Serie-inspiratie: 7x hilarische comedyseries

Media door Priscilla N.
Af en toe zijn we in zo’n slechte mood dat we nodig wat opbeuring kunnen gebruiken. Lachen, gieren, brullen en even nergens aan denken. Hoe we dat doen? Met een marathon van één van deze hilarische comedyseries!
 
Wellicht heb je nog wat comedy inspiratie nodig omdat je door je lievelingsseries heen bent. Of je zit met Valentijn alleen op de bank en wilt niet in een acute depressie schieten. Of misschien wil je eens een nieuwe serie proberen omdat je wel klaar bent met voor de 938e keer Friends kijken. Lees dan mee! 
 
Cougar Town
Het single leven van een 40-plusser is niet easy en daar weet Jules alles van. Na zeventien jaar lang getrouwd te zijn geweest met Bobby Cobb, begeeft ze zich weer richting de datingmarkt. Samen met haar losbandige werknemer en vriendin Laurie verkent Jules opnieuw het uitgaansleven, maar ze komt er al snel achter dat dit niet voor haar weggelegd is. In deze serie zie je hoe Jules omgaat met daten, het ouderschap, vriendschap en alle problemen die daarbij horen. Wat hier ook niet echt bij helpt is dat Laurie en best friend Ellie elkaar niet kunnen zien of luchten. En dan is er ook nog die vervelende overbuurman die Jules wel achter het behang kan plakken. Zet dat wijntje klaar en kijken maar!
 
 
New Girl
Als Jess erachter komt dat haar vriendje vreemdgaat, zit er niets anders op dan op zoek te gaan naar nieuwe woonruimte. Zo komt ze uiteindelijk in het appartement van barman Nick, trainer Coach en player Schmidt terecht. De drie mannen vinden Jess maar een rare snuit – en laten haar in eerste instantie alleen maar bij hun wonen omdat ze bevriend is met modellen– maar worden algauw dikke maatjes met ‘r. En dat is maar goed ook, want met Jess als vriendin is het leven een stuk hilarischer!
 
 
How I Met Your Mother
Deze serie volgt romanticus Ted en de zoektocht naar zijn ware liefde. Hierbij wordt hij geholpen door de altijd hilarische vrouwenverslinder Barney, de charmante Robin, collegevriend Marshall en zijn verloofde Lily. Door middel van flashbacks vertelt Ted jaren later aan zijn zoon en dochter hoe hij hun moeder heeft ontmoet. En dat duurt maar liefst negen seizoenen lang, tijd voor een lachmarathon!

 
The Crazy Ones
Deze serie volgt de dagelijkse gang van zaken bij het reclamebureau Lewis, Roberts + Roberts. De excentrieke Simon Roberts - gespeeld door Robin Williams - is het hoofd van het bedrijf en werkt hierin nauw samen met zijn dochter Sydney Roberts. Samen met de charmante copywriter Zach, art director Andrew en assistente Lauren zijn zij the crazy ones.
 
 
Arrested Development
Arrested Development draait om de rijke en vooral disfunctionele familie Bluth, die een succesvol familiebedrijfje heeft. Maar wanneer George Bluth gearresteerd wordt voor fraude dreigt het bedrijf ten onder te gaan. Micheal Bluth - de enige van de familie die redelijk normaal is - probeert samen met zijn zoon George-Michael het familiebedrijf van de ondergang te redden. De rest van de familie maakt het ze alleen niet erg makkelijk…
 
 
Don’t trust the B---- in Apartment 23
Als de ambitieuze June een nieuwe baan heeft gekregen, verhuist ze van Indiana naar New York. Na een paar ontmoetingen lijkt het erop dat ze daar de perfecte woning met roommate heeft gevonden. Wat ze alleen niet weet is dat haar nieuwe huisgenootje Chloe alleen maar op haar geld uit is en haar zo snel mogelijk het appartementje uit wil jagen. In tegenstelling tot de voorgaande meiden laat June zich niet zomaar wegpesten en vecht ze terug. Dit leidt ertoe dat Chloe sympathie voor June krijgt en de twee elkaar uiteindelijk zelfs als vriendinnen beschouwen. Naja, meestal dan. Ze noemen Chloe niet voor niets the B---- in Apartment 23…


Raising Hope
Als Jimmy een meisje probeert te redden, loopt dit uit op een one night stand. De volgende dag komt hij erachter dat het meisje een aantal moorden heeft gepleegd en wordt ze gearresteerd. En als dat nog niet erg genoeg is, vertelt ze hem maanden later ook nog dat ze zwanger van hem is. Een halfjaar voordat ze de doodstraf krijgt, zet ze een meisje genaamd Princess Beyoncé op de wereld. Nu de moeder uit the picture is, moet Jimmy voor het kind gaan zorgen. Hij neemt zijn dochtertje mee naar huis en verandert haar naam in Hope. Hoewel Jimmy’s ouders hier in eerste instantie niet om staan te springen, besluiten ze Jimmy toch te helpen bij de opvoeding. En dat zorgt voor komische situaties.
 

Wat is jouw favoriete comedyserie?