Lifestyle / Media
Media

Fan van New Girl? Dan moet je deze 5 Netflix-series ook zien

Hey girl, what you doin'? We kunnen het intro van New Girl inmiddels wel dromen, zóvaak hebben we de seizoenen gebinged. Helaas is de serie al even niet meer op Netflix te streamen. Maar goed nieuws, want er zijn genoeg series met hetzelfde sfeertje. Pak de popcorn en je dekentje, wij hebben onze 5 favorieten op een rijtje gezet.

new girl

Lees ook: The Crown-fans opgelet: Er komt een serie over keizerin Sisi

Jane the Virgin

Wanneer een gynaecoloog een fout maakt, raakt de katholieke Jane persoonlijk zwanger. Haar leven verandert compleet wanneer de vader in beeld komt en zij gevoelens voor hem krijgt. Wat begon als een horrorverhaal voor Jane, verandert al snel in een romantische comedy.

The Good Place

Eleanor Shellstrop bevindt zich in het hiernamaals, ook wel ‘the Good Place’ genoemd. Daar wordt ze door Michael gezelschap gehouden. Hij is de architect van het dorpje waar Eleanor voor altijd zal blijven wonen. Eleanor begrijpt er niks van, want op aarde is ze alles behalve een lieverdje geweest. Wanneer ze erachter komt dat ze verwisselt is met een naamgenoot, doet ze er alles aan om een beter mens te worden.

Girlboss

Girlboss is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sophia Amoruso, de oprichter van Nasty Gal. De opstandige Sophia begint met het doorverkopen van vintage kleding en maakt er algauw een lucratief bedrijfje van. Bijna wordt ze slachtoffer van haar eigen succes, want is ze wel volwassen genoeg om haar eigen business te runnen? En dan komt er ook nog die leuke jongen langs waar ze gevoelens voor begint te krijgen.

Good Girls

De zussen Beth en Annie en hun beste vriendin Ruby komen flink wat geld te kort. Om van die rode cijfertjes af te komen, bedenken ze een 'waterdicht' plan... Ze gaan de supermarkt waar Annie werkt overvallen. Installeer jezelf op de bank met voldoende drinken en snacks erbij, want dit is een echte binge-watch serie waar je niet vanaf komt.

Chewing Gum

Chewing Gum is een Britse comedy over Tracey. Ze is een maagd en geobsedeerd met haar eerste keer. In de serie krijgt ze te maken met dating, maar ook met haar religieuze moeder die het niet overal mee eens is.

Lady Dynamite

Lady Dynamite is een serie gebaseerd op het leven van Maria Bamford, en ze speelt zelf de hoofdrol. Zij laat in de serie zien hoe ze alles verliest als vrouw, maar het daarna ook weer vindt. 

Lees ook: Zo ziet Hilary Banks uit The Fresh Prince of Bel-Air er nu uit