Wil je zien: de teaser van het laatste seizoen van New Girl

Media door Michelle Habets

Who’s that giiiiiirl? It’s Jess! Een aantal maanden geleden maakte FOX al bekend dat het zevende en laatste seizoen van New Girl vanaf 10 april te zien is. Toen wij dit nieuws hoorden konden we al niet meer wachten, waar nu de teaser van het allerlaatste seizoen gepubliceerd is houden we het echt niet meer.

Lees ook: Yes! Het laatste seizoen van New Girl komt sneller dan je denkt

Teenkrommende momenten

Dat Jess, Winston, Nick en Schmidt er een spraakmakende serie van maken, is voor de New Girl-fans geen nieuws meer. De tenenkrommende momenten en ongemakkelijke situaties zorgen voor een fantastische serie. Zo zagen we dat in de laatste aflevering van seizoen 6 dat Jess eindelijk haar ware gevoelens aan Nick vertelde. Maar ook Winston en Aly zijn verloofd en Schmidt en Cece verwachten hun eerste kleine spruit. Wij moéten zien hoe dit verdergaat!

Instagram

Hannah Simone, die Cece speelt, deelde de teaser op haar Instagram. Met het onderschrift: ‘See you next month for the final messaround, clowns.’, laat ze weten dat dit seizoen net z’n emotionele puinhoop wordt als voorgaande seizoenen. Iedereen die net zo enthousiast is als onze redactie, zullen we niet langer in spanning houden. Bekijk 'm hieronder.

 

See you next month for the final messaround, clowns. #finalseason

A post shared by Hannah Simone (@therealhannahsimone) on

Lees ook: FOTO: Dit is het nieuwe, schattige castlid van New Girl seizoen 7

Beeld: FOX