Lifestyle / Media
Media

FOTO: Dit is het nieuwe, schattige castlid van New Girl seizoen 7

Reageer 0

De makers van New Girl laten ons al tijden in spanning over het nieuwe en laatste seizoen van de serie. Er is nu ein-de-lijk een nieuwtje! Als je helemaal bij bent met de serie, dan weet je dat (spoiler alert) Cece en Schmidt een kindje verwachten. Het zevende seizoen zal een tijdsprong maken en dat betekent dat hun kleine spruit dan zo'n drie jaar zal zijn. En wij hebben de foto!

new girl

Lees ook: New Girl: Alles wat je moet weten over het zevende seizoen

In de eerste aflevering van het zevende seizoen zal blijken dat Schmidt en Cece een dochtertje hebben gekregen: Ruth. Amerikaanse entertainmentsite TVLine had de exclusive sneak peek. Wat een schatje!

Huisvader Schmidt

Max Greenfield, die Schmidt speelt, mocht al het een en ander vertellen over de nieuwe rol als vader van zijn personage. "Schmidt is nu een huisvader, gezien Cece's carrière goed gaat. Hij vindt het geweldig om vader te zijn. Hij is ook een controlfreak en wil zijn omgeving bedwingen, omdat die helemaal juist moet zijn." Schmidt kennen we natuurlijk als ijdele ladiesman met een neurotische kant. De acteur wil ons gerust stellen dat het ouderschap zijn karakter niet helemaal heeft getemperd. "De schrijvers hebben goed hun best gedaan om genoeg van Schmidt te houden én te laten zijn dat Ruth zijn alles is."

Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: Wacht je op Game of Thrones seizoen 8? Deze serie mét 'Jon Snow' kijk je in de tussentijd

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen