New Girl: Alles wat je moet weten over het zevende seizoen

Celebs door Laura

Who’s that giiiiiirl? It’s Jess! Of beter gezegd: Where's that girl?', want we hebben onze 'New Girl' al een tijdje moeten missen, seizoen 6 eindigde 4 april dit jaar. We zochten op hoe het ervoor staat met onze favoriete girl en haar maffe huisgenoten.

new girl seizoen 7

Hoeveel seizoenen komen er nog?

Het aankomende seizoen, de zevende, zal het laatste seizoen van New Girl worden. Nooooo! Nooit meer the feeling stick, nooit meer True American, nooit meer de douchebag jar. Huileeeen.

Hoeveel afleveringen zullen er zijn?

Nog meer slecht nieuws. Het zevende seizoen zal slechts acht afleveringen tellen. Acht! Dat zijn behoorlijk weinig ten opzichte van de gebruikelijke 22 afleveringen. Dit wordt afzien, mensen.

via GIPHY

Lees ook: Van deze celebs had je niet verwacht dat ze hyperintelligent zijn

Wanneer keert New Girl terug?

Op de social media-accounts van een paar castleden is al te zien dat ze bezig zijn met het filmen van de serie, maar de exacte datum dat de eerste aflevering verschijnt is steeds nog een mysterie. Alles wat we weten is dat het ‘ergens in 2018’ zal zijn.

Komen alle vaste castleden terug?

Eindelijk goed nieuws. Jess, Nick, Schmidt, Cece, Winston en Ally komen gewoon terug. Het lot van Coach is nog onduidelijk, maar het kán bijna niet anders dat hij een - misschien wel - kort optreden maakt. Of Megan Fox ook terugkomt in de gastrol van Reagan is niet duidelijk. Gezien (spoiler alert) Cece en Schmidt een kindje verwachten, zal er in ieder geval één nieuw castlid bijkomen. Aan het einde van het zesde seizoen belde Winston zijn vervreemde vader, dus grote kans dat er ook een rolletje gereserveerd is voor Winston senior.

Wat gaat er gebeuren?

De Grote Vraag natuurlijk. Entertainment-insiders zeggen dat voor seizoen 7, aflevering 1 een tijdsprong van drie jaar wordt gemaakt. Hiervoor is gekozen omdat het gaat om het laatste seizoen en er weinig afleveringen zijn. De producers willen de fans zoveel mogelijk van het leven van de New Girl-gang laten zien. Alle belangrijke mijlpalen zullen passeren in acht afleveringen. Je weet wat dat betekent… Dan gaan we eindelijk zien of Nick en Jess met elkaar eindigen of niet.

Spannend! We houden je op de hoogte.

via GIPHY

Lees ook: Lekker binnengluren: het huis van Carice van Houten staat te koop