Zo ziet Hilary Banks uit The Fresh Prince of Bel-Air er nu uit

Media door Laura

Altijd gekleed in de nieuwste, duurste mode, lekker brutaal en dagelijks op zoek naar een groen briefje van honderd. Hilary Banks was misschien geen rolmodel, maar wel een van de meest memorabele personages uit Fresh Prince of Bel-Air. Hoe zou zij - of beter gezegd: de actrice - er nu uitzien?

Dertig jaar geleden

Karyn Parsons speelde van 1990 tot 1996 de rol van de verwende Hilary Banks in The Fresh Prince of Bel-Air. Dat lees je goed, het is bijna 30 (DERTIG!) jaar geleden dat de eerste aflevering van de sitcom met Will Smith op de buis verscheen. Voel je je al oud? Karyn is inmiddels 53 jaar. 

Na het succes van 'Fresh Prince' speelde Karyn in enkele films en series. In 2002 zette ze een punt achter haar carrière als actrice, maar heeft daarna niet stilgezeten. Sinds 2005 zet Karyn zich met haar organisatie Sweet Blackberry in om kinderen te leren over de Afrikaans-Amerikaanse geschiedenis. Haar eerste boek, How High the Moon, is net uit en vertelt het verhaal over de 12-jarig zwart meisje in 1944 toen er nog rassenscheiding was.

Hilary Banks toen:

hilary banks nu

Hilary Banks nu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Karyn Parsons (@karynparsons) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Karyn Parsons (@karynparsons) op

Lees ook: Deze moet je zien: Living with Yourself is de nieuwste komediehit van Netflix