Nostalgie! ‘Er was eens… Het leven’ is nu te zien op Netflix

Media door Daniëlle

De mensen die zijn geboren in de jaren 80, 90 of 00 kregen hun eerste biologielessen van ‘Er was eens...’. De Franse animatiereeks die vanaf de jaren tachtig tot 2008 werd uitgezonden, leerden ons hoe het menselijk lichaam in elkaar zit. Goed nieuws voor de mensen die het vroeger keken en geweldig vonden: het eerste seizoen is nu te zien op Netflix!

Lees ook: Make-up remover op? 4 oplossingen die je al in huis hebt

Er was eens... Het leven

In de serie vragen Peter en Psi raad bij Maestro over het menselijk lichaam. Maestro is een oude man met een grote, witte baard. Hij heeft veel verstand van verschillende onderwerpen zoals het menselijk lichaam, de ruimte en geschiedenis. In ‘Er was eens... Het leven’ worden onderdelen van het menselijk lichaam zo vertelt dat kinderen van de basisschool het kunnen begrijpen. Maestro en de anderen leggen in grappige uitspraken en animaties uit hoe alles werkt.

Netflix heeft 26 afleveringen van de animatiereeks, die elk rond de 30 minuten duren. Plof dus lekker op de bank voor de binge-watch waardige serie die je vroeger altijd keek in je jeugd!

Lees ook: Dit zijn de 5 beste horrorfilms op Netflix die je gezien móet hebben